HEJ DÅ LÅGSTADIET

. . . . .
.
.
.

IMG_4350-2 . .

.

Yes idag var det alltså dax för Lolo och hennes söta vänner att säga ”bye bye” till skolan!

.

.

. IMG_4321

.

.. .

Åh finaste lågstadiet, det rosa lilla ”slottet”, nere bakom tennisbanorna är nu inte längre Lolo´s skola….

.

.

. . IMG_4346.

.

Gissa om det var vemodigt! Eller det är nog mest jag som tycker det var så vemodigt… De små vännerna tycker ju att det ska bli sååå spännaande att få flytta upp på ”stor-skolan” och få börja mellanstadiet. Och att börja dansklass! Vilken grej!:) (och om ett par år ska ju Beabus börja i samma lilla lågstadieskola nere vid Mälaren så snart är vi ju tillbaka)

.

.

. . IMG_4368.

.

På väg in för att tacka av finfina fröknarna!

.

.

. . IMG_4376 .

.

Tjejligan, bästisar med pigga pepparkornsögon som är så himla söta tillsammans<3

.

..

. . IMG_4390 ..

.

Det är inte det finaste vädret här i Småstaden denna skolavslutningsdag så paraplyerna fick följa med (dock var det uppehåll när barnen sjöng så fint och tradiontionsenligt alla sommarsånger ute på terassen. Snyft, jag blir aaalltid så sentimental på skolavslutningar:()

.

.

.IMG_4312

..

.

Avslutar sommar-avslutnings-pics-kavalkaden med en bild på självaste Fru Puzelius!!:) Lolo´s skola gjorde som vanligt en jättebra sommarmusikal igår kväll med många många nummer och Lolo var bla Prussiluskan från Pippi i full ”surtantmundering” (klänningen fann jag på Myrorna och den är faktiskt riktigt söt. Nääästan så att jag nog måste prova den själv någon gång:)

.

.

.

.

.

Tjingeling!

.

.

.

Lite pics från dagen (och gårdagen) vänner! Är på språng ut igen men återkommer snart igen med ett tips om en riktigt riktigt bra sommarrea…

.

.

.

Ses snart snyggingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

. . .

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “HEJ DÅ LÅGSTADIET

  1. Så himla fin din stora tjej och mysigt med skolavslutning kan jag tänka mig, det är ju inte riktigt samma sak på ”dagisnivå” som vi har här.
    Therese

  2. Lolo var ju supercool som Prussiluskan, eller hur man nu stavar det, haha! 🙂 Jättefina bilder, kram!

Comments are closed.