GOOD TIMES

.
.
.

IMG_5698
.
.

På en strand på Fårö igår (i bästa bästa fyndet från Indiska! Fann denna ursöta och helt perfekt svarta sommarklänning med rätta blommönstret på rea i Visby för 95 kr!!! Löööp och köööp säger jag bara:)

.,

.

IMG_5700

.
.

När jag ändå tipsar så måste jag åter igen tipsa om mina extensions från Hairtalk.se. Bästa och mest skonsamma jag haft och jag lovar att det är ingen som ser att jag har dem! Håret ser bara så där naturligt extra tjock och friskt och blankt ut. En riktig ”man” och håret är dessutom bara så lättskött:)

.

.

.

.

.

God Kväll söta bloggvänner!

.

.

.

Seeen uppdatering idag men jag har varit busy busy här på ön med att bla fira men älskade pappa som fyller år och dessutom jämnt (inte idag dock men om några dagar:). Båda mina bröder är just nu här med sina familjer och det är såå mysigt med alla kusiner och stora stojjiga glada middagar!

.

.

Lovar att jag återkommer imorgon med bätter uppdatering och dessutom svar på alla frågor. Har ju faktiskt varit jättedålig på att svara så här på semestern, fy på mig, men jag ska skärpa mig (läser dock alla era kommentarer alltid även då jag svarar dåligt. Bara så ni vet det:)

.

.

Ha nu raringar en riktigt god natt och sov så himla gott så ses vi som sagt imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “GOOD TIMES

 1. Ditt hår är megasnyggt!! Och klänningen lovely! Och Fårö älskar jag, min syrra har bott är med sin dåvarande sambo och deras dotter på hans familjs ägor, så jag har hängt en del där tidigare. Jättenice! 🙂 Herregud, jag låter speedad och överpositiv, haha – bäst jag går å lägger mig nu, puss!! 😉

  1. Du är alltid å himla go å positiv snäckan<3 Tack för din hälsning och ja Fårö är fantastiskt fint!!!
   PUSS

 2. Vad jag blev glad att du ska svara på kommentarer, flera har frågat var skatorna har tillverkats ,och jag blev jätteförtjust i dom. Ha en trevlig semester! Kram Anita

  1. Haha, plastskatorna är ju både kul och effektiva och pappa har faktiskt köpt dem på en jaktbutik:)
   KRAM

 3. Hej, hur många slingor med Hairtalk har du i? Har du upplevt att håret ändrar färg om du varit en del i solen? Tacksam för svar!

  1. Åh det vet jag inte exakt tyvärr! Kanske 20 st:S Nej, de ändrar inte färg tror jag. Känns inte så iaf. Däremot så ändras ju färgningen på mitt egna hår, det gör det alltid när solen skiner på sommaren:)
   KRAM

Comments are closed.