FIRAT PÅ FURILLEN


.
.

IMG_5728 .
. IMG_5744 .
IMG_5763 .
.IMG_5773-2 .
IMG_5801  .
.
IMG_5799
.
.
IMG_5808
.
.
IMG_5818 .
.IMG_5769 .
. IMG_5804 .
IMG_5791-3 .

.IMG_5813 .

.

Pics från igår då vi var och kalasade på Furillen! (jag åt bla kronärtskocka med löjrom och sen en kalkon som faktiskt var bland det absolut godaste jag ätit i hela mitt liv, mmm. Ta den om ni ska till The Furill i sommar och om den fortfarande finns på menyn, ni kommer icke att bli besvikna:) Kusingirlsen var så söta med stora rosetter i håret allihopa och jag hade, om någon undrar, en mycket enkel svart klänning från Samsöe Samsöe (Kotyr.se) med stoora guldörhängen som ju inte alls syns på bilden:)

.

.

.

.

.

Bonsoir snyggingar!

.

.

.

Ovan ser ni alltså lite pics från gårdagskvällen då vi firade min paps som snaaart fyller 70 år (och som ju är världens bästa och snällaste och generösaste och finaste!) Mamsen hade ju ordnat med både middag och boende på Furillen och jag tror nog att morfar/farfar/pappa hade en mycket mycket trevligt kväll:)

,

,

Nu har vi precis sagt bye bye till min storebror med familj som var här över helgen och jag ska strax sätta igång med middagsfixet. Och oj vad vi äter hela hela tiden här förresten, och f i k a r, men så ska det väl vara på semestern I guess:) Som idag då det har bakats egen rabarberpaj och scones och igår var det jorgubbstarte som fixades och chokladbullar…Sen så har vi ju så klart även varit och handlat ex antal Rutebullar som om det inte skulle räcka med alla pajer och kakor…. Och köpt godis. Maaassor med godis för oh my vad gott det är med godis när sommarregnet strilar utanför. Marianne och Geishor och Punchpraliner… verkligen lördag hela veckan här:)

.

.

.

Hoppas ni har en riktigt fin söndasgkväll alla (och ni som undrat något i de senasteinläggen – NU finns det svar på era frågor!:)

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “FIRAT PÅ FURILLEN

  1. Så härligt att kunna samla alla och fira en älskad förälder på ett underbart ställe som Furillen! Tacksamhet till livet helt enkelt!

  2. Verkligen fint! Det är fint med rosetter i håret, sen behövs det liksom inte så tjusiga kläder.
    Svenskt godis och bakat, jag och barnen ska frossa ordentligt när vi reser till Sverige i slutet av juli!
    Hälsningar från New England

  3. H och din pappa är väldigt lika, och du är väldigt lik din mamma! =) Trevligt firande ni haft!

  4. När vi var på Gotland förra sommaren funderade vi på att bo på Furillen men så blev det inte. Det är väldigt vackert iallafall och det blir nog boende där nästa gång!

  5. Mmm…Marianne och Geischa, bästa godiset!! Mysigt med fina Gotlandsbilder!!

  6. För längesen hade du ganska stora glasögon utan styrka, vad var de för märke på dom?

Comments are closed.