PÅ LEVA IGEN

.
.
.

IMG_6244.

.

Dagens oss!:)

.

.

.

.

Bon soir mes amis!

.

.

.

.
.

Yes idag har vi varit på utflykt igen och bl var vi tillbaka till en av våra Gotlandsfavvisar Leva Kungslador! Ett tokmysigt ställe som ligger strax söder om Visby och där de har grymt god ekomat (alltså jag smäller av när jag får mumsa deras buffé, den är så fantastiskt fräsch och god med massa gröna godsaker och röror. Näästan så man vill bli vegetarian, fats bara näästan:) Förutom det braiga cafeét och köket så finns det några butiker med en hel del fint och en fin stor park för barnen att busa och gunga i (ja hela stället är mycket barnvänligt:)

.

.


.
IMG_6168

.

..
.IMG_6221.

.

IMG_6189
.

.IMG_6203
.

.IMG_6193
.

.IMG_6202
.
.IMG_6171
.
.IMG_6166
.
.
IMG_6255

.
.

Grönt coh skönt på Leva! (Min dagens: Byxor Second Female Country-dreams.se och top By Malene Birger Isacouture.se. Bea hade kläder från Pop)

.

.

.

Efter Leva så åkte vi sen vidare söderut och ett par minuter senare var vi på sommarlandet Kneippbyn som man nog kan säga är Levas totala motsats:) Mycket ”oekologiskt” är det ju där och stojjigt och stimmigt och en hel del plastigt… Fast så klart mysigt på sitt sätt och Bea tokgillar ju Kneippbyn och det är liksom ett måste att ta svängen dit varje sommar:) (och det har ju funnits i evigheter, minns att jag själv var och besökte det spännande Pippihuset i Beas ålder)

.

.

.

.

IMG_6261

.
.
.IMG_6269
.
.
IMG_6260
.
.IMG_6282
.
.IMG_6292

.

.

På Kneippbyn kan man alltså besöka Pippis ”riktiga hus” som är såås pännande och lite läskigt med spökvinden…Så kan man bla mäta sig brevid världens längsta man (tyckte ju innan att min H är riktigt lång med sina nästan 2 m;) och åka bilar och åka båt…

.

.

.

IMG_6310

.

.

Men det allra bästa idag var nog denna nya lilla söta Medeltidsriddarkostym tyckte skatten! Väldigt väldigt nöjd var hon över denna som vi fann i Kneippbynshopen och är man i Visby så är man ju:)

.

.

.

Nu ska jag ta och se ett par till avsnitt ar Sons of Anarchy här! Betar av alla säsongerna här på ön i sommar och jag är helt totalt fast i SOA trots att den serien ju egentligen inte alls min typ av show (tyckte faktiskt första avsnittet jag såg var hemskt!) Undrar varför det är så att man bara fastnar så där och det är ju riktigt fascinerande att man blir så himla ”inne” i vissa serier ett tag inte sant:)

.

.

.

Ha nu en riktigt skön kväll så ses vi imorgon igen och då kör vi freeedag! (Fats ni kanske har semester som vi och kör ”fredags hela veckan” ni med:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “PÅ LEVA IGEN

 1. Hahaha, gud så söt Bea var i den där riddardräkten! 🙂 Jag älskade också Pippihuset när jag var liten, skulle faktiskt gärna åka och se det igen nu som vuxen… 😀

 2. Har också börjat titta på SOA precis och är helt fast! Måste bero på Jax 🙂

 3. Oh, Leva Kungsleden som är sååå mysigt. Likaså pippihuset med teater och sång gör de små. Nu längtar man verkligen till Gotland!
  Therese

 4. Så mysiga dagar ni har 🙂
  Nej här är inte semester förrän om två veckor ! Men den som väntar på något gott……
  Men idag är det i alla fall fredag! OCH fint väder såå härligt.
  Efter jobbet blir det till skärgården och vår båt. Ska bli såå mysigt eftersom det typ är första helgen sen den kom i som det ser ut att vara bra väder.
  Kram och ha en fin helg!

 5. Vilket underbart leende, det bara strålar nöjd & stolt tjej om henne i nya riddarkostymen <3
  Det ser helt härligt ut!!!!
  Å vad jag är avis, vi skulle ju till Gotland men var tröga med bokning av stuga…. Nu finns inga fina kvar där man kan ha med vår lilla Felix (man skulle ju inte ens behövt uppge han som hund, hahaha inte hårar han & inte luktar han hund & så liten att han knappt syns :P) Jo vi hittade ett mysigt gammalt nyrenoverat hus helt i södra delen, men det känns lite bort gömt från allt när maken skall få uppleva Gotland för första gång liksom. Blir väl Västkusten…
  Oavsett njut massa & hoppas det kommer riktigt skön värme till er nu.
  Kram kram

 6. Fina bilder från vårt sommar-Sverige!
  Jag arbetar sista dagen idag ,sedan Holiday time!
  Yes härligt,ska ner till Småländska ostkusten där vi precis har köpt ett sommarhus.
  Just nu målas det vitt av duktiga målare där nere.
  Ska bli såå kul att inreda och fixa med under semestern.
  Idag är det finbilscruisingen här i Västerås.
  Inte för att jag är så intresserad av bilar precis,men det är ju iallafall lite mer seriöst än ,
  det andra på Powermeet.
  Ha en fortsatt skön semester Petra !
  det

 7. Absolut bästa serien, väntar på säsong sju o har gjort länge!!!
  En annan serie du måste se också är Prison Break den blir du också garanterat fast av, du måste!
  Ha en fortsatt skön semester!
  /Nettan

Comments are closed.