BLÅ LAGUNEN

.
.
.
.IMG_6402-2-2

.

.

.
På norra Gotland inte så långt från Fårösund ligger Blå Lagunen! Ja badstället heter så på riktigt och det är ett kalkbrott fyllt med alldeles Medelhavsturkost vatten…

.

.

.IMG_6382


.
.

Det brukar kunna vara myycket folk vid detta häftiga och poppis badställe men igår var det ganska lugnt (värmen har ju precis kommit, det var nog därför:)

.

.

.IMG_6383
.
.

Mina älskade badälskare!

.

.

.IMG_6396-2
.
.

Bea är verkligen så fascinerad av precis alla djur just nu. Från hästar till fiskar och små små grodor och vill sååå gärna ha en hund eller en liten katt. Önskar så att vi kunde ha en hund jag med (gärna en toksöt chokladbrun labradorkille) men H är tyvärr allergisk:(

.

.

.

IMG_6358-2


.

.

Gårdagens jag i en gammal favvobikini:)

.

.

.

IMG_6339-3
.
.
Och jag badade minsann! Bildbevis ovan! Brrr, vad kallt och oskönt det var i det där vackra turkosa vattnet:)

.

.

.
IMG_6438

.
.

Så blev det sommarens, hitills, finaste sommarkväll och vi packade ihop och hem till sommarhuset igen och gårdagens Bea hade linne och byxor från Kappahl och jag hade Deauvilletisha från Second Female Country Dreams (älskar att den har just Deauvilletryck:) och en skön kjol från By Malene Birger. Sandaler från Laidback London.
.

.

.

.

Todelooooo lördag!

.

.

.

.

Vilken strålande morgon vi har här på ön denna lördag!  Jag ligger fortfarande i sängen och resten av min familia sover så sött här brevid och genom fönstret ser jag en alldeles knallblå himmel och det känns redan att det kommer bli en riktigt varm skön sommardag! Så jag ska nu tassa upp och göra frukost med varm choklad, latte och de godaste Levainsmörgåsar. Sen så packar vi bilen med våra badväskor och åker iväg till Fårö och badar och solar och njuter tycker jag. Yes det låter som en plan:)

.

.

.

Nu fångar vi denna ljuvliga sommardag på bästa sätt bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

14 kommentarer till “BLÅ LAGUNEN

  1. Åh så lovely! Där har jag aldrig varit, men det finns ju en blå lagun i Sthlms-trakten med, där har jag badat =)) Du ser strålande ut som alltid och vilka härliga bilder!
    Kram och ha en kanondag!
    Catta

  2. Lika härliga bilder som vanligt! Du levererar alltid ögongodis så därför finns HOFP självklart med idag, då jag tipsar om mina 6 favoritbloggar.

  3. Hej!
    Jag måste bara tipsa om det här med hund, vissa raser är allergifria, inte bara ”fula” nakenhundar utan många riktigt söta raser med fluffig och gosig päls!

  4. Saknar dina fina interiörbilder från ert hus – hur ser det ut i år? Du kan väl ge oss en sneak peek?
    Ha en undebar helg!

  5. jag är också allergisk men vi ska eventuellt ta över en hund i rasen bichon havanese. Det är en bra allergihund för den fäller inte.

  6. Har en bekant som har en labrador i hus och den fäller massor året runt! Jag vet vad jag pratar om då vi hade en Golden i 10 års tid och jag dammsög 2 ggr om dagen. Not so funny !!!!

  7. Storpudel är en kul och mycket smart hund som många allergiker tål. Den är en bra familjehund som lever länge och är ung i både kropp och knopp länge. Från början var den en apporterande fågelhund precis som labradoren och den har simhud mellan tårna precis som labben och golden. Pudel finns ju i fyra storlekar men storpudel är en helt egen ras eftersom den inte får korsas med de mindre sorterna, så därför kan man inte riktigt jämföra mentaliteten med de mindre och storpudeln även om de små är precis lika smarta och roliga och naturligtvis är de ju släkt på långt håll. En stor fördel är ju att de inte fäller någonting och vilken frisyr man vill ha är ju en smaksak, en kortklippt sportfrisyr är ju inget jobbigt. Här fick ni lite pudelinformation i värmen

  8. Ahh! Lika inspirerande som alltid! Underbara bilder med en härlig känsla av njutning och relaxing.

  9. Hej Petra!
    Så härligt ni har det! Vi var på Gotland förra sommaren och det var helt fantastiskt!
    Måste tipsa om Fårösunds fästning, som är ett hotell och gammal fästning. Rummen ligger i gamla bunkrar, allt superfint renoverat. Rekommenderar en middag i solnedgången på deras framsida då det är fantastiskt ljus! Jag gick bananas o fotade min familj och kullarna o allt. Åk diiiiit!
    Hälsa Gotland!, är lite ledsen att vi inte åker dit i år…..!!
    Vänlig hälsning Anna

  10. Men snygga människa!!!! Shiiiit vad vältränad du blitt´
    Och vilket ställe – ser helt fantastiskt ut!!!!
    KRAMIS.
    KRAAAAAAAAAM

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg