MANANA

. . .
.
.
.

IMG_8027

.

.. .

Åh vad den här bilden faktiskt säger en del om vår familj:) Först går fina ansvarsfulla duktiga storebror och bär tuungt, sen ser vi sportiga lilltoken komma i full fart in från vänster som ju är klart busigast (och absolut bestämdast..) och närmast mig trippar lilla damen och mellansystern med glimten i ögat som nog är en ”minime” och som helst går med mamma och gärna pratar dans, mode och shopping:) (Min top och kjol är gamla By Malene Birger och skorna finns på rea här)

..

..

.

IMG_7827

..
.IMG_7844-4
.
.IMG_7780-2.

. IMG_7947-2

.

.IMG_8066-2

.
.

Just nu dessa ljuvliga varma soliga dagar (då jag faktiskt inte är den bästa på att uppdatera, I knoow) så gör vi nog precis exakt sånt som säkert de flesta av er gör! Vi bara umgås, vi hänger på stranden, på äter glassar och mumsar medhavd pastasallad på papptallrikar, vi badar och vi njuuuter:) Tid för att blogga finns det ju liksom både gott om och inte alls för det är faktiskt så skönt att inte vara uppkopplad non-stop och alla försöker vi just nu undvika ajfånar, paddor och lapar och allt det där. Lite sommarlov utan massa high-tech men allt blir som vanligt på Hofp snart igen. Hoppas ni förstår:)

.

.

.

Ha nu en riktigt riktigt härlig lördag vänner – glad att ni finns där fortfarande!:)

.

.

.

KRAAAAM

.

.

.

.

.

11 kommentarer till “MANANA

  1. Härliga bilder . Klart du ska pausa så mycket du kan. Det behöver vi alla dessa härliga dagar.
    Kram

  2. Hej Petra!
    May I ask which model of the Swedish Hasbeens are you wearing? And would you say they are ”normal” in size or should one consider to choose a size bigger/smaller?
    And thank you for your wonderful and inspiring blog!
    Minna from Helsinki

  3. Dejlige sommerbilleder af en dejlig familie fyldt med masser af kærlighed <3 Fuld forståelse herfra med færre indlæg i sommertiden:-)
    Fortsat rigtig god sommerorlov:-)

  4. Självklart ska du bara njuuuuta dessa underbara dagar utan att tänka på att du måste uppdatera bloggen hela tiden. Sommaren går så fort och den lediga tiden med barnen är oslagbar!
    Mvh Monica

  5. Tack för en inspirerande och vacker blogg. Ursäkta frågan, men bor dina barn i en annan stad med sin pappa? Hur funkar det med skolan isf? Har själv precis separerat och undrar hur allt ska bli..
    Kram

  6. vart är det ni är och badar någonstans? älskar de långa bryggorna!! stor kram och tack för din inspirerande blogg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg