BUSY DOING NOTHING

.
.
.
.

IMG_8486-2
.
.

Paus i morgonsolen medans skatterna tittar på Sommarlov i tvrummet (de älskar Sommarlov:) Trappen på baksidan har fått sig en liten makeover i form av ny fräsch grå färg. Höll på att måla lite staket (ett litet mysigt trädgårdsprojekt jag har just nu…) och tog en sväng över trappen också igår kväll och den blev så fräsch. Grått är flott, yes så är det:)

.

.

.

.

.

.

Heeeej Fredag!

.

.

.

.

Veckans bästa dag idag fast det har man ju knappt någon koll på eftersom alla dagar är fredag just nu!:) Idag ska vi åter igen vara upptagna med att göra typ ingenting. Njuta sommaren helt enkelt och den här makalösa värmen (som någon på tv-nyheterna sa snart ska vara på väg bort så det är bara att ta vara på dagarna).

.

.

.

IMG_8490

.

.

Sen så ska jag leta reda på en ny resväska för en sådan behöver jag verkligen. Kanske är det någon av er bloggisar som har tips på en snygg bra kvalitetsreseväska typ modell stor??? Kom jättegärna med tips på butik eller märke, då skulle jag bli såå glad:)

.

.

Ha nu en fab fredag snyggingar så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM
.

.

.

.

.

23 kommentarer till “BUSY DOING NOTHING

  1. Ert hus är ju bara sååå fint! Håller med, grått är supersnyggt! Kram Lisa S

  2. Får man lov att fråga vilken grå nyans det är du målat med? Det ser väldigt fint ut och vårt hus skall bli grått så småningom och det där skulle nog kunna vara en passande grå nyans!
    När det gäller resväskor rekommenderar jag Rimowa. Kram L

  3. Vi bor långt från släkten, och har arbeten som innebär resa. Förr bytte jag väska en gång om året, men sedan beslutade jag mig för att köpa något som håller. Är supernöjd med min uppsättning Rimowa således…. Den stora väskan känns som storlek kylskåp, men rullar superlätt och smidigt. Det blir så mycket enklare att resa med bra bagage! Mitt tips till dig!
    Ha en fortsatt bra sommar!

  4. Hej i sommar värmen !! Tips om väska oilily (house of Hedda ) har lite rea nu med så dejliga och snygga väskor !!! Lycka till på resan själv börjar man jobba på måndag … Lite ångest har man allt sommar kramar

  5. Samsonite med 4 hjul typ spinner om du skall flyga med den. Man slipper dra eller bära den. Och den går att reparera på garantin om något hjul skulle åka av och det gäller för hela världen! Flyger mycket i jobbet så min har verkligen testats! Kanske bättre att undvika den allra största utan ta den näst största. Nästan alla flygbolag har någon form av 23 kg gräns på bagage och då använder man inte allt utrymme i den största. Den är också för stor för flera bilar om man har hyrbil. Då är det bättre att ta med en liten (och tom för shopping) kabinväska på max 10-12 kg som extra.

  6. Hej vore roligt om du ville ha en frågestund här på bloggen? Kram till dig

  7. Vi kör med Samsonite. De är ju inte så speciella, men helt okej. De har ju bra lås också som är godkända för flighter till USA (så man slipper få sitt lås uppklippt). Låsen heter nåt speciellt, men minns inte vad just nu.
    Kul med en enkel färguppfräschning.
    Ha en skön fredagskväll!
    Kram Lena

  8. Hej Petra! Jättefin trapp. Måste fråga vad det är för färg/nummer?
    Kram på dig

  9. Jag och mannen kör Samsonite Firelite, jag har en pärlvit och han en grafitgrå typ… Jag behöver en LÄTT resväska, för jag har alltid problem med övervikt redan på utresan för att sen inte tala om hemresan… och denna är lätt som en fjäder! Nästan i a f 🙂 Kram!!

  10. Jag och mannen kör Samsonite Firelite, jag har en pärlvit och han en grafitgrå typ… Jag behöver en LÄTT resväska, för jag har alltid problem med övervikt redan på utresan för att sen inte tala om hemresan… och denna är lätt som en fjäder! Nästan i a f 🙂 Kram!!

  11. Vi köpte bästa resväskan på Oakley. Rymmer hur mycket som helst och lätt att köra! Köpte den i USA så vet inte vad den kostar här…

  12. Köpte precis nya Samsonite innan vår 3 veckors resa till Medelhavet. Jag tycker att Samsonite är fortfarande lite som ”Rolls Royce”, man vet vad man betalar för!

  13. Hej! Jag säger bara en sak, RIMOWA, det finns ingen bättre resväska. Tål hur mkt som helst, finns i massa färger och den är superlätt. Jag har styrt trötta barn på den i otaliga resor men den står fortfarande lika stadigt efter flera år! Lycka till i väskjakten & tack för en härlig & inspirerande blogg 🙂

  14. Skulle inte komma med en resväska till hösten?
    Tror mig ha sett en bild…..och den super snygg.

  15. Hej måste bara få fråga om trappen blir extra hal när det regnar och när det är plus minus 0 ute? Eller om det är likvärdigt med en oljad trapp. Tacksam för svar.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg