OOOH MY

.
.
.

IMG_8498
.

.

Vår egna söta lilla pizzabagare fixar lördagsmiddagen med bravur! (Vi använder alltid sånt där pizzadegskit från Ica när vi gör hemmapizza och pizzasten och det blir faktiskt hur gott som helst:)

.

.

.

.

,

God Kväll vänner!

.

.

.

.

Ojojoj vad jag har mått kymigt idag raringar! Tror aldrig jag haft en sån extrem huvudvärk/migrän, det bokstavligen blixtrade för ögonen när jag slog upp mina gröna imorse och jag mådde bara såå illa (och det var ju dessutom helt oliiidiligt hett, pjuh) Men jo, jag hade faktiskt bara mig själv att skylla för hur jag mått denna lördag för igår var det nämligen p a r t y med stort p. Ni vet då man aldrig vill att sommarkvällen ska ta slut och tillsammans med tjejerna mer eller mindre stänger nattklubben och skålar som om det inte fanns någon morgondag och har såå kul (Men inte so much kul idag alltså, att man aldrig aldrig lär sig. Men det var det värt:)

.,

.

.

.
.
IMG_8521

.
.

Yummie yummie yummie! På min del av pizzan fick lilla pizzakocken lägga pepperoni, bacon, ananas, lite hackad chili och vitlökssås. Mina favvokombo och till det mängder med iskall cola:)

.

.

.

Nu ska jag och skatterna välja en film här och sen krypa upp i soffan för lördagsmys! Nu när jag äntligen känner mig som vanligt igen så vill jag bara gosa och ha massa av pussar och kramkalas (och ikväll är det H:s kväll ute med vännerna så jag har dem helt för mig själv här:)

,

,

,

Önskar er en underbar kväll så ses vi imorgon!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

,

14 kommentarer till “OOOH MY

  1. Fina Petra!
    Hoppas du snart kryar på dig.
    Vi var på en underbar resa till Grekland i förra veckan. Åh vad härligt ni kommer få det!
    Men du, köp inte för stor väska. De får bara väga 23 kg styck. Jättetrist att behöva packa om på flygplatsen.
    Trevlig resa!

  2. Jag tycker att det inte alls smakar gott med färdigbotten, rätt äckligt faktiskt, så tummen ner för mig och inget jag skulle rekommendera.

  3. Alltid så fina och inspirerande bilder.. Önskar jag också kunde ta sådana fina bilder. 🙂

  4. Hej!
    Jättefin och bra blogg, superintressanta inlägg! Värda att läsa!
    Jag har precis startat en blogg och tänkte ifall du hade lust att gå in och kolla på den?
    Bloggen drivs av mig, en ung tjej på 16 år, med stora intressen för träning, tennis, mode och skönhet!
    Har många drömmar i livet som jag skulle göra vad som helst för att uppnå. Bloggen startades för ungefär drygt en vecka sedan, och är redan fullsmockad av intressanta och läsvärda inlägg!
    Du kan bland annat läsa om nya produkter som testats och recenserats. Samt hur jag lever mitt liv i vardagen utöver bloggandet!
    Vore kul om du fick intresse att fortsätta läsa min blogg!
    Jag lovar att du inte kommer ångra dig!
    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg