MÅNDAGENS REATIPS

.
.
. Skärmavbild 2014-07-28 kl. 17.23.50

Hur snygg?? Hur snygg som helst! Ny drömhöstkappa från Custommade, just nu på med special pris…

.

.

.

.

Bonsoir sommarbloggisar!

.

.

.

Ikväll kan jag i samarbete med Isa Couture tipsa er om ett riktigt fint erbjudande! Alla ni läsare har nämligen 20% på Isa Coutures sortiment from idag och en vecka framåt med koden house20. Gäller på allt utom By Malene Birger och Sale Outlet och mina heta tips är att ex nu fynda lite från favvisen Gestuz, soupercoola rockiga och sköna kläder, eller kanske lite höstsnyggt från braiga Second Female:)

.

.

Isa Couture hittar ni här och detta är nog kvällens bästa reatips snyggingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

One thought on “MÅNDAGENS REATIPS

Comments are closed.