SNYGGELISNYGGT HALSBAND & KLOKA ORD

.
.
.

IMG_8573
.
.

Är redan så kär i mitt nya Dogaered halsband som heter Karma! Gillar deras små kloka ”notes” som kommer med varje smycke och det som hör till snygga halsbandet Karma är ju en så bra reminder. Var alltid snäll och go trots ev påhopp, elakheter, skitsnack osv. Ta inte åt dig utan låt det dumma bara rinna av dig och förbli positiv med huvudet högt även om vissa saker andra kanske gör dig kan tyckas totalt oförlåtligt och extremt orättvisst. ”Var positiv – lev lycklig” (Pappas ord:) Alla är olika och alla har ju just sitt sätt, sin egna bakgrund, sin stil, sina önskemål, sin strävan och sin egna drömmar, tycke och smak och det måste vi alla acceptera. Vi är olika och ingen har rätt och fel om hur saker ska vara. Sprid inte en massa dålig stämning och baktala andra om du kanske är nere eller avundsjuk, du kan såra så mycket mer än du tror. Och snälla rara hoppa inte på eller gör ner någon annan bara för att de är olika dig, ser olika ut eller tycker olika än vad just du gör! Du blir varken vackrare, bättre eller duktigare själv av det. Le mot omvärlden och ”Keep the circle positive, peaceful and loving”:) (Fina halsbandet har jag hittat hos Kyss Johanna)

.

.

.

IMG_8574-2.

..

.

Nu ska jag och mitt fina halsband cykla ner på stan en sväng:)

.

.

.

VI ses snart igen sweeties!

.

.

.

KRAM, PEACE AND LOVE

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “SNYGGELISNYGGT HALSBAND & KLOKA ORD

 1. Fina ord. Och du sprider så mycket vänlighet omkring dig. Tack för det du ger. Kram

 2. Hej,
  Blev du också inspirerad av Valeries underbara bilder där hon alltid har detta vackra halsband?
  Kul!

 3. this necklace is so cute! i like the goog kharma within 😉 to read on your blog is such a inspiration
  i think it gives a good feeeling to look at HOPF and i enjoy your comments. thanx for this good vibes…
  sending sunny greets from the north sea of germany , Silvi

Comments are closed.