PACKAR & RESOR HIT & DIT

.
.
.

IMG_8550-3
.
.

Våra nya resesällskap!:) Fick ju flera souperbra reseväsketips av er och jag hade ju, precis som några av er tipsade om, jättegärna velat ha tre nya Rimowa. Tre Topas Tintanium. Mmmm så flott. Har ju en kabin-Rimowa sen tidigare och den tokgillar jag verkligen men dessa tre godingar jag önskade hade nästan kostat som typ hela resan ihop så nope. Så fick det inte bli:) Men det blev istället två lite lyxiga champagnefärgade Samsonite med skinndetaljer till mig och H och en mindre vit kabinväska till Beabus (hennes prinsessväska hade nämligen blivit utsliten efter x antal resor:) Inte fy det heller och alla tre fyndade på sommarrea i Stockholm igår. Nej inte dumt alls:)

.

.

.

.

.

.

Todelooooo!

.

.

.

.

Mår ni bra raringar!?

.

.

.

Här hemma pågår packning för fullt just nu! Det stryks och fixas och viks sommarkläder för mina stora älskade skatter ska åka till pappa idag för att sen åka vidare på semester till Spanien. Och lilla familia, alltså jag och H och Beabus ska ju flyga ner till det smaragdgröna Medelhavet  nästan samtidigt så vi behöver ju också packa för vår soltrip här. Krämer och nya läckra svala klänningar och gamla favvosandaler och x antal bikinisar… Jag ogillar faktiskt att packa för jag tar alltid alltid a l l t i d med mig för mycket skor och kläder. Packar för typ två veckor när vi ska vara borta en haha:) Sen så ogillar jag ju skarpt att flyga och packning hänger liksom ihop med flygtankar…. Vill inte ens tänka på det där. Brrrr. Tur att det finns lugnande medicin för såna som moi iaf:) (Har ni sett familjefilmen Sune i Grekland? När mamma Karin Andersson ska ut och flyga, thats me kan man säga!)

.

.

.

Nej nu måste jag fixa lite snabblunch här åt oss men jag kikar in till er snaaart igen bästa bloggisar!

.

.

.

KRAM
.

.

.

.

.

15 kommentarer till “PACKAR & RESOR HIT & DIT

  1. Jag flög från Amsterdam dagen efter planet som blev nedskjutet ovan Ukraina. De människorna hade gått där jag gick dagen innan, och deras plan lyfte från samma bana som vårt…Tur jag inte visste om vad som hänt förrän efteråt,,, =/

    1. Ja det är så frktansvärt tragiskt och hemskt men kanske inte det jag önskar mest av allt att bli påmind om just nu:/

  2. Tänk på att den besättning som jobbar med detta varje dag är helt vanliga människor som oxå har familjer och dom skulle aldrig utsätta sig för detta om det var en livsfara(det brukar hjälpa mig)
    Kram och tack för en otroligt givande blogg 🙂

  3. Nyss hemkommen fr en månads resa vid Medelhavet och jag kan bara tala om att vattnet är inte smaragdgrönt. 😉 I så fall får ni boka om till Karibien, hihi.

    1. Har varit vid Medelhavet många många ggr och på vissa ställen är det ju faktiskt smaragdgrönt!:) Jag har ju även varit i Karibien och där var det mer tok-turkost där vi var. Heeelt fantastisk färg:)
      KRAM

  4. Jag är tokrädd från att flyga och undrar alltid innan en flygning om det
    är värt att åka när det är så obehagligt…
    Ett tips! Berätta när du stiger på planet att du är flygrädd och be om att få kika in till piloterna och se hur de har det i cockpit. Att få ett ansikte på de som flyger planet hjälper, jag lovar!

  5. Hej,
    Jag vIll dela med mig av en fin upplevelese från förra sommaren då min familj besökte OBC Makriaglios som ett TACK för allt du gett mig av fint härligt bloggande under åren. Se till att besöka Green Beach efter några dagar då ni så smått börjar smälta de första intrycken. Detta är ett litet ”gömt” ställe som reseledarna gärna åker till på sin lediga tid – och inte basunerar ut till alla, vilket innebär att det verkligen känns som en egen strand. Helt underbart med en liten, liten taverna samt solskydd med hängmattor. Glöm ej att prova friterade zucchinis! Mmmmmm.
    Jag och min väninna tog först en morgonprommis dit ( någon km) och bestämde snabbt att hit måste vi ta de andra. Dock är det supervarmt, så vi tog taxi – ett måste med barn. Det var mycket smidigt och kostade inte så mycket. Ha nu en härlig semester!
    Kram från Uppsala

  6. Hej! Jag vill bara säga att man blir sååå glad av allt du skriver, och det känns så härligt när du skriver Todiloooo och kallar oss ”raringar” 🙂 Sen blir man ju också helt galet inspirerad av alla fina bilder, vilket drömhem ni har! Kram

  7. Underbar blogg med mycket tips och idéer. Är just på gång att köpa en ny samsonite. Var har du köpt den och vad heter den. Tack för tipsen.

  8. Resväskorna var jättefina, kan du berätta vad de har för beteckning förutom att de kommer från Samsonite.
    Tack, på förhand,
    Kristina

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg