GREEKVACAY

.
.
.
IMG_8614
.
.
IMG_8627
.
.
IMG_8626
.
.
IMG_8625
.
.
IMG_8663
.
.

IMG_8650-2
.
.

Hotell: O.B.C (Vings Ocean Beach House) Mat: Greek Style Salad Yummie-yummie Vin: Syrah Jumpsuit: Spell (Kyss Johanna) Skor: Swedish Hasbeens

.

.

.

.

Todelooooo Snyggingar!

.

.

.

.

.

Alltså, detta stället är ju bara sååå härligt! Hade ju hört mycket gott om O.B.C innan så förväntningarna var ganska höga men det är verkligen ett riktigt riktigt fint ställe (och maten och personalen g r y m!) Ska försöka ta lite fler pics imorgon på vår location men nu ska jag och min honey bara sitta här på uteplatsen och njuta av bubbel, greknatten, värmen, känslan och livet. Så himla glad och lycklig (och kär):)<3

.

.

.

PUSS & KRAM PÅ ER

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

19 kommentarer till “GREEKVACAY

 1. Och du ligger i ytan som vanligt. Snälla reflektera över någonting förutom att en del är missunnsamma. Något viktigt som vad som egentligen betyder något i livet – du har makt att göra skillnad. Just nu spär du på köphetsen + jag är så lycklig hetsen. Ta ansvar kära du!

  1. Fast vet du Anna, vissa är lyckliga. Du kanske ska följa någon politikers blogg istället för en feelgoodblogg? Du kanske ska lägga din tid på annat än Petras blogg- på något som gör skillnad?

  2. En blogg är en blogg. Om man har en blogg som just ingen läser, mer än ex släkt och vänner – har man då inget ansvar? Är det när bloggen blir ”stor” som man måste tänka på att ta ett visst ”ansvar”? Och vart går i sådana fall gränsen? Jag har själv ingen blogg, men jag fascineras av att något så personligt som faktiskt en blogg är, kan bidra till så många människors åsikter om vad som ska stå i den!! Den som läser bloggen vet ju egentligen inte mer än vad som visas. Jag antar att det måste finnas tiotusentals, kanske hundratusentals bloggar att läsa. Så det är bara att vraka och välja. Vackra bilder tycker jag i alla fall att det är i denna blogg 🙂

 2. Njut av din semester ser härligt ut, jag och mina nära och kära har just kommit hem från 4,5 härliga semesterveckor i Turkiet nu är vi laddade för att klara en vinter i Sverige. Du är som vanligt så jäkla snygg i håret 😉 älskar din hårfärg! Resten av dig är inte så dumt heller.
  Ha det så bra!

 3. Ser underbart ut men undrar vart er lilla flicka vägen tog vägen? För visst var hon med? I vilket fall njut!

 4. Ser underbart ut! Så njut ordentligt:-) Själv har jag precis kommit hem efter en underbar vistelse på ”ditt Gotland”. Där bodde vi på fina hotell och bilade runt denna vackra ö. Sista kvällen åt vi på Bakfickan i Visby underbar mat och trevlig personal. STOR KRAM Helene

 5. Så underbara foton och det så precis sååååå där härligt ut som det kan vara när man är vid medelhavet och på ett fint hotell med all service. Njut av din tid där och dina kära som du har med.
  Stor kram
  Maria

 6. Bilden på dig Petra läsande i det klarblå vattnet är heelt underbar! vore det jag skulle jag förstora bilden och sätta upp den på hemmaplan någonstans där jag blir påmind varje dag..ska nog själv försöka hitta en fin hatt.. vackra du!!!..Föresten!..Så härligt att läsa det du skriver om livet och att vara kär..Njuut nu av er semester och av varandra! //Kraam.

 7. Söt jumpsuit, exakt denna med precis likadana träskor hade Hanna Grahf på sin blogg nyligen, lustigt;)

Comments are closed.