KRAM FRÅN SKY CITY

.
.
.IMG_8582-4

.
.

Min lilla skatt och jag för en liten stund sen när vi var på väg mot vårt hotell! (Min dagens: byxor Maison Scotch, skjort Bruuns Bazaar, väska Louis Vuitton och nya beige-svarta ballerinor från Stylesnob (Modesto). Bea har söt jeansklänning från I dig Denim:)

.

.

.

.

Goood Kväll vänner!

.

.

.

Just nu befinner vi oss på terminal 5 här på Arlanda och hotel Radisson Blue! Vi bestämde oss för att bo över iom att vi har en morgonflight och det känns faktiskt skönt. Ingen stress imorgon utan bara en snabbis direkt till gaten, mycket bättre för oss:)

Här har vi ikväll ätit lite mumsig middag i form av helt enorma räksmörgåsar på hotellrestaurangen och spanat på flygplan (gulp) och handlat böcker till resan (ett måste) och nu blir det bad här och sen filmtajm. Mysigt:)

.

.

.

Hoppas ni har en trevlig kväll alla!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “KRAM FRÅN SKY CITY

  1. Snygging!! Ha en underbar resa, flygresan kommer att gå alldeles utmärkt. Kram!

  2. Snygging!! Ha en underbar resa, flygresan kommer att gå alldeles utmärkt. Kram!

  3. Bra och praktiskt med övernattning nära när man flyger i ottan. Mitt nästa inbokade plan går tidigt på morgonen men jag bor bara en kvart från flygplatsen så jag kör dit och får bilen upphämtad utanför flygplatsen av en firma. Det är också skönt;-) Ha en trevlig resa. Kram Jess/Style de Vie

  4. Åh. vad härligt att få åka iväg. Älskar att resa och älskar att vara på Arlanda. Känns som jag har hela världen inom räckhåll. Synd du är flygrädd.
    Önskar en underbar resa.
    Kram
    Maria

Comments are closed.