BÅDE SKÖNT & GRÖNT & HÄR HÄNGER VI GÄRNA

. .

.

.. IMG_9444 .

.IMG_9451

.

.

Igår var vi på placet och shoppade lite och fikade!

.

.

.

.

.

Todelooooo igen!

.

.

.

.

.

.

Jamen nu har jag hittat den där lilla svarta sladdrackarn igen, sköönt (Är det någon mer som har ett casa som slukar grejer lite då och då eller är det bara mitt?!?:)

.

.

.

.

.

IMG_9428-4

.

.

IMG_9413  .

.

.

IMG_9416-2

.

.

.  IMG_9466 .

.

.IMG_9462

.

.

.

Ovan lite pics från kära Småstaden och två place vi gillar att hänga på här: Stora torget och Voltaire butik och restaurang/café strax brevid. På Voltaire finns det ju verkligen maaaassor med saker man vill ha till köket, oh my jag skulle kunna gå runt i timmar där nästan och bara klämma på rostfria verktyg och snygga byttor! Sen så har de en mycket trevlig restaurang i två plan med mycket ekologiskt nyttigt gott-gott på menyn. Smörgåsar, dagens, bakverk och sallader (tänk typ med massa ingredienser och saker som gårdskyckling, nudlar, quinoa, olika betor, getost mm. Love it:) På torget har vi ju frukt och grönsakstältet där man finner prima färska krispiga varor till bra priser och i blomtältet finns det blommor efter säsong (alltid till bra pris men lite svajjigt i kvalitén får man nog säga:)

.

.

.

Yes, det var dagens pics från gårdagen (Dock lite sent levererat;)

.

.

.

Nu ska jag ta bilen och åka iväg till Maxi och storhandla här!

.

.

.

KRAM .

.

.

.

.

11 kommentarer till “BÅDE SKÖNT & GRÖNT & HÄR HÄNGER VI GÄRNA

  1. Vad fina ni är på nedersta fotot, så lika! Som tre syrror nästan 😉 Kram!

  2. Hej,
    Tycker att du har blivit så himla fin i kroppen.
    Har förstått att du tränar en hel del.
    Du får gärna delge vad och hur du tränar mer ingående.
    Tack på förhand
    Claudia

  3. Hade ingen aning om att det fanns en Voltaire-butik/restaurang i V-ås. Tack för tipset! Älskar fräsch och nyttig mat.
    Kram Lena

  4. Åh så fina ni är 🙂 Ni ser så där lite lagom härligt solbrända & friska ut. Mkt fina flickor i familjen 🙂 Ja du, i mitt hus försvinner det mesta då & då, som ungarnas laddare, lurar, örhängen & massa annat. Rena rama kaoset ibland fast jag febrilt försöker hålla ordning på allt & alla 🙂 Misslyckas ofta men ofta låter det så här: ” Maaaaammaaa vart är miiiin teeeeleeefoooon”. ??? – ” Den ligger här gums” eller ” Vart är alla tepåsar”?? – ” De står fortfarande i skåpet brevid kylen”. Ha ha.. Ja sen är jag rätt duktig på att själv lägga nycklar & plånbok på ställen som jag sen har glömt. Lite härligt mänskligt tycker jag. Stor kram från Värmland 🙂

  5. Härliga bilder, saknar att gå runt på torget och handla grönt!
    Jag har bestämt mig för att belöna mig själv med en Neverfull när jag är färdig med min utbildning. Vilken storlek har du på din?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg