SÖTA BUSENKLA MINICUPCAKES

.
.
.

IMG_9551-5
.
.IMG_9566-2


.
.

Igår så fick tjejerna baka loss lite! Sluttampen på sommarlovet och det gäller att fortsätta hitta på lite roligheter även när det tokregnar ute:)

.

.

.

.

.

Todelooooo mes amis!

.

.

.

.

Åh vad jag sov dååligt inatt, känner mig som jag nästan som jag fortfarande inte vaknat riktigt än när jag sitter här med dagens tredje latte. Zzzz. Fast det måsta jag ju gjort då jag redan har fixat frukost, lagt i en tvätt, tagit ur en tvätt, tömt disken, fyllt disken klippt gräsmattan och morgonduschat Beabus + lämnat över henne till svärisarna:)

.

.

Idag visar jag lite pics jag tog igår när det bakades toksöta små cup-cakes här hemma i köket. Barnen använde en sån där busenkel färdig cup-cakesats och fick sen tokdekorera dem sockerpasta och strössel. Är dina skatter btw också skeptiska till marsipan och frosting? Använd sockerpasta (Fondant) istället och formar, mycket enklare att leka med tycker mina små och även godare (fast jag personligen tycker den där pastan smakar supersöt plastig oblat….:) Finns många små stansar med blommor och blad och jag vet inte vad på Panduro bla (De ursöta små dockformarna hittade jag på Voltaire)

.

.

.

.

.

IMG_9585
.
.IMG_9596
.
.
IMG_9591-3

.
.

Yummie yummie:)

.

.

.

.

.

Nu ska jag försöka ta mig ner och träna här på gymmet en sväng! Gäller ju att passa på för om bara ett par veckor så stänger ju fräscha braiga SATS här i stan, buhuu (gillade ju verkligen SATS) Så nu är vi är ett gäng tjejer som helt plöstligt inte vet var vi ska träna (Jag kommer nog iaf fortsätta med PT-Patrick på Sport Performance center i höst också. Där är det bara bokade pass och jag har verkligen saknat de där lite tuffare övningarna med pepp nu i sommar:)

.

.

.

.

See U soon!

.

.

.

KRAM

,

,

,

,

,

9 kommentarer till “SÖTA BUSENKLA MINICUPCAKES

  1. Ni har ju grymma Member24 i Västerås! En god vän till mig äger dessa och det är en sån cool och inspirerande inredning.

  2. Så fina cupcakes och vilken härlig färg!
    Snälla läsare, kan jag få tips på stolar till bordet som jag har i köket. Bordet är rektangulärt och i oljad ek. (Ska inte måla bordet)

  3. Petra (Gina och Nella) kom till Actic vettja, där blir man stark (det är ni iof redan), och där har vi kul : ) vi behöver fler trevliga tjejer, så komsi, komsi. Då kan vi lunchträna! Puss

  4. Åh, jeg har også sovet så dårligt i nat, men det skyldes nok nærmere en kombination af jetlag og indkøring af hverdag igen :o)
    Men super flotte cupcakes, dekoreret af ligeså flotte piger :o)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg