PÅ FAVVOBLOGGPLATSEN

.
.
.

IMG_9359
.
.

Jag just nu! (Som så ofta bloggandes sittandes tvsoffan:)
.

.

.

.

Tjingeling snäckor!

.

.

.

.

Har ni det braa!?! Det har jag fast det är den där tiden i månaden ni vet och man är nog inte den allra allra ”spralligaste” dessa dagar kanske, hmrf;)

.

.

Hur som helst, idag har vi bla varit och fixat lite saker till trädgården och sen åkte vi hem och gjorde lite fräscht och fint. Gillar att gå med sekatören med korgen på armen och knipsa lite överblommade rosor och annat vissnat och piffa och göra snyggt och jag känner mig ju nästan som en riktig amerikansk housewife (ni vet som brukar vara med i filmer). Saknades bara en stråhatt (men ett par leopardfärgade trädgårdshandskar har jag iaf:)

.

.

.

Nu ska jag kila upp en våning och bädda till en liten sleepovergäst här!

.

.

.

Ha en fab kväll snyggingar så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

13 kommentarer till “PÅ FAVVOBLOGGPLATSEN

  1. Kikade in för att se att allt var under kontroll. Och det var det ju. Mysig helg till dig och la familia.

  2. Hej undrar om ni är nöjda med eran Kivik soffa ? Funderar på den kombinationen ni har fast ljusgrå Tycker det är bra pris på den. Ha en bra kväll

  3. Myyysigt!! 🙂 Läste just i inlägget under att ni pratat hundvalp… hittar ni nåt som funkar med H´s allergi så tipsa gärna, min sambo är allergisk som sjutton men jag längtar efter djur! Allra helst katt vill jag ha, men det tror jag är kört… 🙁 Ha en fortsatt fin kväll, kramis! <3

    1. Finns hundraser som allergiker också kan ha och det är bl.a Bichon Frise och Bolognese. Jättefina både till utseendet och humör.

  4. Älskar din blogg!! Blir så glad varje gång jag kikar in på den! Undrar över den grå klädseln till soffan, vad den heter? Finns tre olika går på Ikea och är ju så sugen på den ni har! Tacksam för svar!

  5. Hej!
    Jag undrar vad ni använde för kakel till ert badrum? Vilket mått och är de blanka eller halvblanka?
    Mvh Johanna

  6. Hej!
    Jag undrar också om soffan är det Kivik och vilken färg du har på klädseln? 🙂
    Bästa hälsningar,
    Linda

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg