FREDAGSMYSET

.
.
.

IMG_9787-2
.
.

Ikväll har vi skön fredagshemmakväll! Det är nästan hela la familia som är här i vårt casa och myser (Lolo är med en av sina bästisar:) Vi har ätit tokgott (det blev klassikern grillad oxfilé, rödvinssås med kakao och klyftpotatis) och suttit och jag och H har lyssnat på skön musik medans vi pratat om sånt som resor/jobb/skatter/(ev hundvalp…)

.

.

.

IMG_9795-2

.
.

.

Fredagspiffet på matsalsbordet blev på marmorbrickan: vas och oljelampa från KLONG, glaslykta Ittalla, kulstake Svenskt Tenn. Sen så står där mormors antika skål med nya varianten av pommes pinnes, en flaska försvinnande smaskig Prosecco och bubbelglas från Nobelservisen (dessa ät egentligen mamsens som jag har lånat för flera år sedan men det tror jag att hon förhoppningsvis glömt;)

.

.

.

Kikar egentligen in bara för att önska er all en riktigt fab fredagskväll! Nu ska vi kolla sprillans ny thriller med Liam Neeson här (ä l s k a r thriller med Liam Neeson. Vem kan tex glömma filmen Taken efter att man sett den!? Den bästa och ruggigaste thrillern ever tror jag, usch och fy:S)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

16 kommentarer till “FREDAGSMYSET

  1. Först hajade jag till: prata om SKATTER när man myser en fredagkväll – det måste väl finnas annat att prata om?? 🙂 🙂 🙂

    1. Det är väl inget konstigt att prata om sina älskade barn på en fredagskväll. Det händer ofta här med!
      Va mysigt du gjort det på soffbordet, låter som ni haft en riktigt mysig fredagskväll.
      /N

  2. Hundvalp låter mysigt, mina barn tjatar hela tiden och det är inte lätt att stå emot. Men var inte din man allergisk? Ha en trevlig helg!

  3. Håller på att renovera våran källare och undrar om du har lust att bjuda på lite inspiration för visst var ni igång med att renovera eran? Kanske inte är färdigt men tänkte jag måste fråga eftersom din stil är så inspirirende o klockren jämt! Tack för en fin blogg med mycket inspiration!

  4. Hundvalp? Du skrev ju i ett inlägg att H. var allergisk, eller ska du byta ut H. mot en hund?

      1. Haha! Ja, man kan ju undra, du har mycket bestämt hävdat att ingen typ av hund var aktuell hemma hos er pga H! Men kul att ni tänkt om, det finns ju allergivänliga hundar som tur är! =) Jag har precis köpt den finaste lilla hästen, och det har engagerat hela familjen, känns jätteroligt! =)

  5. Finns hundraser som allergiker också kan ha och det är bl.a Bichon Frise och Bolognese. Jättefina både till utseendet och humör.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg