SÅ VAR DEN PLÖTSLIGT HÄR

.
.
.IMG_0028-4

.
.

Sista dagen med heeela lååånga sommarlovet har vi alltså idag! Jag kan inte riktigt förstå att det är det men det står 19 augusti i almenackan så då måste det ju stämma!?

.

.

.

IMG_0029

.
.

Och vissa är ju hur överlyckliga som helst att äntligen få börja skolan igen:) Träffa nya och gamla vänner och börja mellanstadiet…Men hur häftigt är inte det!

.

.

.

.

Hej snyggingar!

.

.

.

Jag står på et halvt ben här för jag är precis på väg att åka iväg och hämta lilla Beabus på dagis och efter hämtning blir det träning. Åh jag längtar nästan ihjäl efter att  träna idag, och bli så där skönt slut i kroppen. Underbar käsnla. Får se om det blir en tur med löpning i spåret eller någon kombo på gymmet men någon slags träning ska det bli (en där man får svettas ordentligt:)

.

.

.

Men nu – mot dagis!

.

.

See U later girrls (och då k a n s k e ni får se mina sprillans nya träningskläder också;)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “SÅ VAR DEN PLÖTSLIGT HÄR

  1. Men huuuur söt är LoLo egentligen 🙂 Sååå otroligt söt och väldigt lik sin mor! Jag kan inte heller fatta att hösten är här redan men tycker också att det ändå är lite mysigt på något sätt. Äntligen kan man börja pyssla i hemmet igen, inreda och tända massa ljus 🙂
    Hoppas ni får en mysig tisdag!
    Kram,
    Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

  2. Hej. Bänken/ soffan som LoLo sitter på, vem har designat den eller varifrån kan man köpa den? Mycket tacksam för svar. En riktigt god fortsättning på denna höst!

Comments are closed.