VUXENKALAS IGÅR & BARNKALAS IDAG

ch .
.
.
IMG_0451
 

.

.

Liten Beabus på väg till kalas med ett riktigt kalasfint paket i knät (och de allra vackraste och coolaste gratulationskorten finns på Voltaire om någon undrar:)

.

.

.

.

Hello Sunday!

.

.

.

.

Pjuh, här har vi en riktigt riktigt ”mör” bloggerska idag! Seeent i säng inatt efter en riktig rolig kväll med många partyglada girls nere på stan (tror jag la ner mitt lilla huvud på kudden efter fyra..zzzz) Vi firade en finfin vän som fyllt fab fyrtio och då måsta man ju ta i ordentligt liksom! Middag på braiga restaurang Stadsparken och sen gick vi all in på ”Hatten” tills de stängde (Hattfabriken är Småstadens bästa nattklubb:) Och idag är det Beabus tur att få gå på party och nyss var vi nere på stan i regnet hon och jag och shoppade liten födelsedagspresent till kalasbarnet (och jag gissar att dagens party kanske inte blir riiiktigt ”lika vilt” som gårdagens. 🙂

.
.
.
.
IMG_0433

..

.

.

På väg till kalaaaaas (Skattens kofta är från Davida, klänning Little Fairies, nya leokängor från Dr Martens och rosett från NK Kids)

.

.

.

IMG_0439

 .

.

.

.

Nu måste jag lägga en order på en riktigt ordentlig och härlig Maxleverans här så – got to go! Sen blir det nog inte såå mycket gjort idag gissar jag, kanske en liten bio eller en tur till Hemmakväll för film och en hink med godis:)

.

.

.

Ha nu en fin söndag alla bloggisar!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Psst, Jag orkar inte bemöta alla neggokommentatorer hela tiden men jag vill bara åter igen skicka en hälsning till alla er som är så fina och snälla och som gör detta i ”mitt ställe”.  Stort stort tack för det och massa kärlek till er<3

.

.

.

 

.

Rekommenderade inlägg

24 kommentarer till “VUXENKALAS IGÅR & BARNKALAS IDAG

 1. Så cool hon är som matchar prinsesslooken med Doc Martens – fin!! 🙂

 2. Helt rätt. Låt allt negativt gå så obemärkt förbi som möjligt. Vi är ju många fler som gillar än ogillar din fina blogg!

 3. Really big girl! I was reading recently your posts from 2009 with little baby in a house, kids really grow fast! Actually kids growing make me realize how the time is passing by.

 4. Vilken fin kalastjej!
  Härligt med lite party både för stora och små!
  Ha en härlig söndagskväll
  Kram / Carina

 5. Fattar inte riktigt att du orkar med alla dagis-nivå-kommentarer men jag är grymt impad av hur du bemöter dem.
  Kram
  Marie

 6. Her har det også vært en skikkelig seig dag etter en meget morsom sammenkomst i går kveld. Tror jeg har drukket flere liter med Pepsi Max i dag 😉
  Så fin Bea var – en skikkelig rosa prinsesse klar for bursdag!
  Nyt kvelden!

 7. Jag hade inte läst kommentarerna under förra inlägget, men blev nyfiken när du skrev om negativa kommentarer…Jag är en 40-årig kvinna/barnmorska, möter i stort sett bara kvinnor i mitt dagliga arbete. Jag har äran att få höra deras livsberättelser, av någon anledning har de flesta kvinnor lätt att prata med oss barnmorskor. Det många har gemensamt, men som en hel del saknar, enligt dem själva, är KÄRLEK och en GOD PSYKISK HÄLSA, att känna sig älskad, sedd och att någon lyssnar! En sak har jag räknat ut, jag är ganska smart förstår ni, att många kvinnor är så påverkade av vad alla andra ska tycka…Vilket många gånger gör att de lever ett liv som om dom har huvudrollen i en film som någon annan regisserat. När de kommer på att de inte kan trycka på repeat, ja då går det åt helvete, det svarta hålet öppnar sig! Vet inte om ni fattar mitt budskap…Men för tusan, beröm era systrar, ge dem en kram(beröring!toppen) höj dem till skyarna med eller utan botox, håll huvudet högt! Det är NI som har rollen i Ert liv, skapa den med lust och kärlek, utan bitterhet, livet är för kort för att hänga upp sig på sådana banala saker! Du har en fantastisk blogg med mycket humor mellan raderna, fortsätt att leva ditt liv precis som du gör utan att deppa över alla kommentarer!

 8. Tusen tack för inspiration på så många områden. Får be om ursäkt att jag sällan kommenterar men ska försöka skärpa mig. Vacker, klok och med en så fantastiskt god smak, en av Sveriges allra bästa bloggar om du frågar mig! Please Keep up the good work!
  Kram Pernilla

 9. Läser din blogg varje dag ..längtar till den …läste kommentarer på förra blogginlägget….säjer fortsätt va den du är ……din blogg har hjälpt mig mycket under våren …..Kram Lena Färjestaden

 10. Kommenterar sällan. Läser bloggen dagligen. Tack för att du är en fantastisk människa petra! Fortsätt så. Vi är så många som älskar din positiva anda. Vi blir glada av din blogg.

 11. Här är ännu en som kommenterar allt för sällan. Vill bara skicka lite kärlek så här över nätet och säga att jag tycker att du tar fantastiska bilder och din blogg är så otroligt fin! Stor KRAM

 12. Jag blir inte klok på varför man… har behov att trycka till nån? Jag hoppas du pallar fortsätta blogga – för du inspirerar stort Petra! ❤️

 13. Flikar in med en kommentar gällande något helt annat… Jag är så nyfiken på hur resultatet blev i trädgården där ni tog bort stenplattorna och la grus. Hoppas på ett inlägg om detta med mååånga bilder 🙂 Ha en finfin dag fina du 🙂 Kram

 14. Hei alle kvinner!
  Hva skjer med at man skal være så ekle med hverandre?
  Har du ikke noe bra å si, så ikke si noe, vær så snill.
  Jeg vil at mine døtre skal vokse opp i en kvinnevennlig verden.
  Petra, disse som kommenterer negativt hele tiden kan umulig ha det godt med seg selv. Det er ikke uten grunn at du har alle dine lesere . Bloggen, huset, familien din og du er fantastisk.
  Ha en bra dag, alle!
  Love & peace og alt det der 😉
  Klem fra Norge!

 15. Hej Petra! Kommenterar också väldigt sällan, men nu måste jag… Lyssna INTE på dessa människor, vem har rätten att säga hur någon annan ska se ut? Nej fortsätt din blogg i samma anda , du ger mig massor av inspiration och önskar många gånger att jag kunde leva ett lika bra/trevligt liv som du gör. Du INSPIRERAR och ger mig energi och lust att skapa. STOR KRAM till dig!

 16. Petra, du ger såå mycket feelgood & go energi i min lilla kropp! Grymt imponerad av din proffsiga blogg 🙂 Kram

 17. Hej
  Följer din blogg då och då, mycket inspiration, tack!
  Såg att ni funderade på valp. Välkomna att besöka Norah och mig där jag kommer att beskriva hennes första hundår och lite annat smått och gott!

 18. Hej!
  Har läst din blogg i snart 3 år och aldrig kommenterat tror jag:) Gick in och läste kommentarerna i ditt förra inlägg och så sorgligt det var.. Vuxna människor!!?? Jag älskar din blogg och hoppas verkligen att du kan se förbi alla elaka kommentarer!! Tusen tack för en väldigt inspirerande och trevlig blogg!

 19. Strunt i haters, du har fler lovers! 🙂
  Tycker såå mkt om att kika in här hos dig, hoppas du vill hålla på länge med bloggandet.
  Så skoj att läsa dina tips, få se dina inredningsbilder, bilder på din fina familj, resor, mat etc.
  Ha en skön dag! Kram kram

Comments are closed.