FAB KULÖRER FRÅN F&B

.
.
.
.
.

IMG_0467-2
.
.

Jamen om jag kanske skulle ta och bestämma mig någon gång!? Ja det gör jag och det n u:) (ovan syns Farrow & Balls snygga kulörer och en av dessa blir det på sovrumsväggarna…..och så syns JAB-mattprover från Zandvoort i Sickla och en av dessa färger blir det på en mjuk skön matta som sen ska ligga på det vitmålade sovrumsgolvet:)

.

.

.

.

.

Hej Måndagsbloggisar!

.

.

.

.

Mår ni bra!?! Det gör jag (äntligen en liten ”migränattack senare”:)

.

.

Här sitter jag just nu och har precis bestämt mig för kulören till sovrummet….Spännande va?:) En hel sommar har det tagit att bestämma sig alltså… Eller jag har faktiskt lagt sovrumsprojektet medvetet på is under sommaren för den var ju såå låång och sköön och underbar på alla sätt och det fanns ingen som helst lust att fixa inne då! Och riktigt het var den och vi flyttade ner i svala gästrummet istället och sover ju så gott där fortfarande och sovrummet där uppe fick helt enkelt vänta. Men nu så, nu är det dags igen:)

.

.

Sovrummet ska kännas svalt men ombonat och lite lyxigt och sänggaveln vi ska har har ni ju redan sett (alltså, den är så himla himla vacker!) och nedan ser ni ett av våra nya sängbord (som nu alltså står i gästrummet)

.

.

.

.

.

IMG_0480-2

.
.

Snyggt med vanligt enkelt basgrått men i sovrummet har jag bestämt att väggfärgen ska ha en liiite ”tydligare” kulör… (och det toooksnygga sängbordet med marmorskiva kommer från Asplund om någon undrar)
.

.

.

.

.

,

Nu ska jag ta min latte i handen och gå ut i solen en sväng!

.

.

.

Ha en fin eftermiddag så ses vi snart igen!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “FAB KULÖRER FRÅN F&B

 1. Det är trixigt det där med färg. Vi håller också på med vårt nya sovrum på övervåningen som fått stått orört sen i våras, och tur var väl det då jag bestämt mig för gråa väggar men nu är jag inte lika säker längre..

  1. Om det är mig du menar så visst gör vi det 🙂 Elsas är ju up and running för fullt här 🙂

 2. Tror det kommer bli supersnyggt! Tipset att måla upp provrutor a 50 x 50 cm innan på väggen med olika färger känner du säkert till, men det är verkligen sååå användbart om man är lite osäker på val av kulör. Slipper man måla om hela rummet och sedan upptäcka att det kanske inte var helt hundra 😉 Kram Hanna!

 3. Waow..så snyggt det kommer att bli 🙂 Själv håller jag på att röja upp efter översvämningen som drabbat vår lilla stad. Kaos här 🙁 Tur man har fina bloggar att drömma sig bort i. Själv har jag fallit som en sten för denna blogg samt Emmas. Beställt takkronan som tronar inne hos Emma 🙂 Lång leveranstid men vad gör väl det när det kommer att ta flera veckor att bara torka upp bottenvåningen på vårt hus.. Lite gnäll men behövde det. Undrar fortfarande över din vita väggfärg Petra. Kram

 4. du har alltid fin smak, och det är roligt och spännande att titta på det du gör, inspiration till max, man behöver ej köpa inredningstidningar, glad och fin dam lycka till, hoppas vi ser rummet när du är klar…

 5. Låter spännande! Jag ser framemot resultatet 🙂 Själv ser vårat sovrum förjäkligt ut så jag ska bara tacksamt suga till mig all inspo jag kan få:))

 6. Jag gjorde en smiley där efter också :-). Förstår precis att du inte velat pyssla inne i sommar, men nu börjar man vakna till liv igen 🙂

 7. Hej! Man skulle inte kunna få veta vilken färg du valt? Håller själv på och kollar färg till sovrummet och behöver tips 🙂

 8. Älskar din stil, ja visa med massa bilder sen åhhhh!! Bordet fantastiskt.
  Kramar i mängder o love din blogg!!

Comments are closed.