VAR RÄDDA OM VARANDRA

.
.
.

Är ledsen mina bloggisar men jag kan inte skriva det där glada fredagsfeelgoodinlägget som jag hade tänkt. Jag känner så otroligt mycket medkänsla för en annan mamma just nu i denna stund att jag faktiskt inte finner orden till det. Var rädda om varandra söta snälla ni.

.

.

.

KRAM

.

.

.

22 kommentarer till “VAR RÄDDA OM VARANDRA

 1. Jag finner inte heller ord. En fruktansvärd påminnelse om att livet är väldigt skört.
  Krama om de dina lite extra. Det ska jag göra.

 2. Fina Petra, fint av dig … Vi alla kan ängna Mamma M en fin värmande tanke i denna svåra stund. Det är obegripligt. Livet är bra grymt !!! Stor värmande kram till alla som behöver det, extra till Mamma M <3

 3. Känner samma som dig…finner inga ord. Många varma tankar till den drabbade familjen. Ta hand om varandra <3

 4. Snälla. kan inte någon berätta vad som hänt, känns så olustigt när Petra bara skriver så på en stor blogg.
  Mvh

 5. Fruktansvärt hemskt, svårt att andas när man tänker på hur olidligt smärtsamt det måste vara för henne och alla nära omkring nu..
  Kram

 6. Vad fint gjort av dig Petra. Orden som Magdalena Graaf har skrivit på sin blogg är de mest gripande rader jag har läst. Ren och skär förtvivlan efter att ha förlorat ett barn. Gråter inombords och tänker på dem alla.

 7. så fruktansvärt ofattbart hemskt. Har en son i samma ålder och kan verkligen känna hennes starka förtvivlan gripa tag i mig. Livets värsta tänkbara, att förlora ett barn. Mina tankar är hos dem.

 8. Så oerhört tragiskt. Vilken avgrundsdjup förtvivlan. Har också en son i samma ålder och tårarna rinner när jag tänker mig in i hennes svåra stund. Förfärligt. Fint av dig Petra.
  Önskar familjen värme och omtanke.

 9. Tack till Samantha som hänvisar vidare, det blir lite konstigt när man skriver ett sådant inlägg med så laddade ord och sedan ingen förklaring, klart man undrar!
  Mvh Monica

 10. Ja, jag såg det i tisdags och det går inte ens att förstå en smula av det hon går igenom nu. En jäkla mardröm.

 11. Fruktansvärt, obeskrivligt. Hennes inlägg gör så ont att läsa, ont överallt, hjärta och själ. Och tårarna bara rinner. Fy säger jag bara, inget jag ens önskar min värsta ovän. Krama varandra lite extra <3

 12. Så fint av dig Petra…
  Läste det igår och började faktiskt gråta. Så overkligt och orättvist. Livet kan verkligen förändras över en natt. Tänker så på Magdalena och hela familjen, vad dem måste gå igenom just nu.
  Livet är för kort för vissa tyvärr….

 13. Håller med dig Petra, livet är outgrundligt ibland. Jag känner M:s sorg och förtvivlan och det kastar mig 6 månader bakåt i tiden. Det är som att spela upp mina känslor på repeat. Alla känslor som anfaller – det är som att stå i värsta vågsvallet ute i havet. De sköljer över en, får en att tappa balansen, falla och virvla runt. Andningen gör verkligen ont i hela kroppen. Så kravla man sig upp en bit och vips kommer nästa 3-meters våg och anfaller en. Jag skulle vilja omsluta henne med all min värme och kärlek, men jag vet ju också att det där inte hjälper henne ett dugg. Det enda hon vill ha. Det enda hon behöver just nu. Det är också den enda hon absolut aldrig mer kan få. Att varje dag vakna och sakna all den tid man aldrig mer ska ses – fruktansvärt! Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/08/29/tanten-i-stolen/

 14. Ja det är så obeskrivligt, ofattbart hemskt. Hörde hennes senaste podcast timmarna innan jag läste hennes förtvivlade ord och i den podden säger hon bl.a. att det värsta tänkbara skulle vara att överleva något av sina barn och så händer just det. Tycker så förfärligt förfärligt synd om familjen. Kan inte tänka på något annat.

 15. Så fruktansvärt sorgligt….vill tända ett ljus för henne. Och för alla barn (o vuxna) i Syrien och vad de får utstå…

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg