PÅ BESÖK HOS UPPDRAGSGIVARNA

.
.
.

IMG_0501-2
.
.

Igår i Stockholm med trevliga Max och Nicklas och min snyggelisnygga kollega Emma!

.

.

.

.

.

Todeloooo Torsdag!

.

.

.

.

.

Yes det är visst redan torsdag och nu börjar verkligen allt ”kännas som vanligt igen”! Ni vet när vardagsrutinerna börjar sitta ordentligt efter sommaren och alla mina skatter vet, igen, att man måste klä på sig/borsta sina små gaddar och sitt hår/ äta någon form av frukost (och mina barn har väldigt olika frukostönskemål alla tre) ha koll på läxa-väska-loggbok och alla lappar och det a l l a veckans skoldagar:)

.

.

Själv ska jag idag göra ett riktigt kul bloggjobb som ni ska få se lite senare. För som ni säkert vet och förstått så jobbar jag ju med bloggen också och igår var jag och Emma i Stockholm hos Tailsweep för att prata just ”blogbusiness”. Vi träffade killarna bakom Tailsweep och det är ju alltså de som är mellanhanden mellan mediabyråer och bloggar och då de som ger oss bloggare många av våra uppdrag och annonser. Mycket trevligt och bra möte blev det och även ett mycket kul sådant:)

.

.

.

.

.IMG_0484

.

.

Efter möte och jobbprat gick vi till Nosh & Chow och lunchade! Har ni varit där? Första gången för moi och gud vilket bra och snyggt och härligt ställe:)

.

.

.IMG_0487

.

.

På Nosh & Chow åt vi en ljuvligt smaskig biffsallad och man måste ju bara älska biffsallad med lite asiatisk touch. Det bästa av två världar liksom!

.

.

IMG_0493-2

.
.

Och finfina Nicole ”Den enarmade Banditen” dök också in på lunchen och gjorde oss sällskap efter lite shopping (Och blev tyvärr sen akut dålig med sin skadade hand efter att jag hade åkt hem till Småstaden igen. Stackars stackars Bandit, jag tycker så synd om dig:()

.

.

IMG_0502-4.

.

.

Hela gårdagens Elsa Entourage-Tailsweepgäng uppställda på Norrlandsgatan (och min dagens var knallgul stickad top från Bruuns Bazaar och svart klockad kjol från Designers Remix och pumps A pair)

.

.

.

.

.

Hoppas ni har en fin start på dagen så ses vi snart igen!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

16 kommentarer till “PÅ BESÖK HOS UPPDRAGSGIVARNA

 1. Du är så otroligt vacker och utstrålar sådan livsglädje, blir glad när jag ser dina bilder.

 2. Jag håller med Katrine här ovanför Petra, u look fab och jag blir också så glad när jag kollar på dina fina bilder!! <3

 3. Snygg och stilfull som alltid!
  Jag har en fråga, minns ett gammalt inlägg där du skrev om Glossybox och undrar om du fortfarande prenumererar och i så fall är nöjd med innehållet? Är det någon annan av er läsare som är prenumeranter av Glossybox får ni gärna skriva några rader var ni tycker. Jag är så sugen på att testa nu till hösten när man behöver ”piggas upp” lite extra, men funderar samtidigt på om det är onödigt? Kram till alla!

 4. Hej Petra, första gången jag skriver en kommentar men följt din blogg i många år. Absolut den bästa:-) Jag önskar mer dagens outfit samt vad Du inhandlar för höstmode. Ser att Du ofta handlar Malene Birger vilket är min favvo märke. Så gärna mer mode eftersom Du ger mig idéer om outfits. Var kan man beställa den gula snygga tröjan Du visade idag? Jag bor i en liten småstad i Värmland så tur att näthandeln har börjat. För långa resor annars. Tack på förhand. Mvh Catarina:-)

 5. Hej Louise, Glossybox ger en det där lilla extra ii tillvaron ! Den har en benägenhet att ”pricka” rätt när det gäller produkterna … Jag är mer än nöjd sedan 1,5 år tillbaka. Manboxen är lika uppskattad hemma hos oss som glossyboxen 🙂
  Petra: så snygg du är 🙂
  Kramen damer

 6. Hmm…två är ”trevliga” och en är snyggelisnygg…:). Tycker faktiskt alla fyra ser hur bra ut som helst!

 7. Hej! Jag är på jakt efter matsalsbord + stolar och soffbord och jag hittar verkligen inte det jag vill ha!! Vet nog inte riktigt vad jag vill ha……. Nu en fråga till dig… Är dina matsalsstolar i ”plast”? Är alla stolar i den modellen ”plastiga”? Jag tänkte att du om någon har koll på sånt här!! // Linda

 8. Du är alltid så snyggt klädd. Har du några bra inspirationssidor du kan tipsa om som inte är webbshop.
  Tack
  Charlotte:-)

 9. Hej Petra.
  Vi ska ut och resa snart mannen och jag,ska bli såå skönt att ytterligare förlänga denna sommar lite!
  I ett inlägg innan er resa så hade di inhandlat nya resväskor till dig och H.
  Du hade köpt dem i Stockholm kommer du ihåg i vilken affär det var?
  Skulle kolla om de finns kvar tänkte jag
  Tack på förhand.
  Tack för en mysig blogg
  Ha en fin helg! Kram Carina

 10. Hej hej!!!! I need some help!!! Var köper jag den svarta fina kjolen Petra fr Designers Remix?? Vilken nätbutik? Eller vet ngn annan? Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg