GALET NYTTIG

. . .
.
.
IMG_1673.
 

.

.

Har ni också hakat på nyttojuicetrenden?! Det har jag! (men jag har bara hakat på de senaste dagarna ska jag kanske erkänna;) Och det är ju faktiskt förvånansvärt gott med dessa kermitgröna tråknyttiga historier. Fräscht och mumsigt och man blir verkligen pigg och det känns så klart b r a med alla vitaminer. Tyvärr har vi ingen fancy juicebar än här i vår Småstad med fräscha nyttodrinkar (eller det kanske vi har som jag har missat. Tipsa jättegärna isf:) så man får fixa sin egna nyttochocker och det går ju ganska lätt det med. Man behöver bara en mixer och en massa grönt….

.

.

.IMG_1636-3

.

.

Ja lite sånt här! Jag har fått ett recept av en väninna och i det nyttodrinkreceptet är det bara att mixa fryst spenat, grönkål och broccoli blandat med en färsk avocado, selleri, persilja, ingefära, chili (ä l s k a r allt med chili) lime, färsk citron och citronjuice + lite vatten och nyttiga chiafrön.

.

.

.

IMG_1649

.
.

Och mina barn älskarrr det!!! Fina duktiga skatter som uppskattar precis all matlagning! Nej, jag skojjar givetvis. Jag kan nog påstå att det de typ tokhatade min nyttodrink och det samlade omdömet var”uuuäääack mamma” från de små juvelerna:)

.

.

.

.

.

Hej soliga somriga fredag!

.

.

.

.

Har ni det bra!?:)

.

.

Här har vi en tookfin fredag och idag har jag bla haft ett suuperspännande möte (som jag inte kan nämna något alls om, tråkigt nog) som gör att jag har just nu är såå ”excited” och har typ tusen ideér i huvudet…Sen så har jag även varit en snabbis på bästa Salong Vasastaden och blivit rullad igen med lite nålar (ajaja det är inte kul men det blir finfinfint) och nu ska jag strax cykla ner på torget och fredagshandla! Sen blir det middag ute för att fira någon snygging som fyllde år igår (H tackar btw för alla grattis:) framåt kvällen, mysigt mysigt:)

.

.

Får se om jag hinner kika in en gång till idag annars så önskar jag er en riktigt fab fredag så länge!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “GALET NYTTIG

 1. Elsker juicer – har allerede slidt en juicer op-en børnevenlig juice er denne opskrift som også er fyldt med antioxidanter : frossen spinat og banan, frisk advokado, mandler, kanel, vaniljepulver (ikke sukker), acai-pulver, mandelmælk(bruges mandelmælk så undlad mandler)eller alm.mælk og æblejuice
  God weekend 🙂

 2. Wow! Du sprudlar mer än nånsin idag tycker jag. Måste bero på juicedrinken! 🙂
  Trevlig kväll!

 3. Tokgillar färskpressade juicer och gröna känns både nyttigare och fräschare! Jag gillar juicebaren i Igor och inbillar mig att de är helt naturliga och fria från tillsatser. Galet goda är de iallafall så det får bli kvällens tips!

 4. Hej Petra.
  Kul att träffas ikväll på brasseriet!
  Du var lika fin som alltid!
  För oss var det premiär på Brasseriet och vi är helnöjda !
  Mycket gott och bra service,fin miljö,med andra ord full poäng från oss!
  Jag glömde ju att fråga dig när vi möttes …Var i Stockholm har ni köpt de Samsonite väskorna i champagnefärg och med skinndetaljer? Snälla kommer du ihåg skulle gärna vilja ha dem såå fina!
  ha en fortsatt trevlig helg ! Kram Carina

  1. Kul!:) Ja Brasseriet är jättebra och trevligt och poppis. Samsoniteväskorna har jag köpt på Qualityoutlet i Barkarby:)
   Ha en bra dag!
   KRAM
   P

 5. Jag fick tips om att kika in din blogg och vilka härliga bilder du har här inne,
  jag fastnade :). Men dessa gröna drinkar har jag inte fastnat för, dom ser urläskiga ut!!
  Ha det gott!
  mvh Ulrica

 6. Hej! Namnam! Köpte en juicemaskin i veckan och tänkte testa i morgon på barnen. Satsar på morot, äpple och apelsin så får man se… De gillar en juice med ananas och vetegräs från Blueberry på NK, så om jag känner mig modig tar jag Voltaires vetegräs/spriulina/mynta i. Trevlig helg!

 7. Vi har för tillfället ingen juicepress, men älskade den vi hade i Förenade Arabemiraten. Så gott! Nu får jag hålla tillgodo med Jamba Juice, men det fungerar precis lika bra tillsvidare…
  Ha en fin fredag!

 8. Tack så mycket Petra för ett snabbt svar!
  Ha en bra dag du också
  Kram Carina

 9. Den ser väldigt vacker ut måste jag säga, men jag skulle aldrig i livet dricka den! skrattar Jag håller mig till att ha alla ljuvliga grönsaker i matlagningen istället – säkrare så!
  Ha en underbar start på lördagen, sötaste du!
  Kraaaaaaaaaaaaaaaam
  Angelica

 10. Just den du tipsar om nu har jag inte smakat, men skulle gärna göra! Den jag har gjort innehåller bladspenat, pressad apelsin, ingefära, banan, avokado och lite vatten. Den är också väldigt god! Ingefära is the s*it! 🙂 haha.
  Även sonen dricker den, fast inte med lika mycket ingefära i. Grönt e gott!
  Lisa LM

 11. I do those juices for years with my green star machine. But I do have to admit, that I love much more the version with berries, well the red and not the green one…

Comments are closed.