HALLÅ HÄRLIGA LÖRDAG

.
.
.IMG_1701

.

.

En liten glimt från vårat vardagsrum idag (som ju egentligen är tre rum som ligger i fil: vardagsrum-matsal-tvrum:)

.

.

.

.

.

Tjingeling bästa bloggisar!

.

.

.

.

Yes då var det skön helg igen och här pågår aktivitet i vårt casa; det fixas här och där och själv håller jag just nu på att fixa en het marinad till en bit kotlett som strax ska in ugnen (ja jag kan göra två saker samtidigt. Nästan iaf;)

.

.

Igår var vi ju och forade H på Brasseriet i Stadsparken och jag måste bara hylla denna restaurang om och om igen för vilken otroligt god mat de har och det är bara så mysigt (och fullsatt!). Ska ni gå ut och äta i Småstaden – gå dit (och nej, inga pics från gårdagen har jag för jag tog faktiskt lite ”ledigt” från den där tunga kameran som jag typ nästan alltid har med mig:)

.

.

.

.

IMG_1700


.
.

Här ska det nu dukas för lite lördagslunch..

.

.

.

Nej, det gick visst inte så bra att göra två saker samtidigt… Får nog koncentrera mig mer på köksbiten just nu tror jag (vill ju att maten ska bli goood:)

.

.

.

Önskar er en fin lördag vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

10 kommentarer till “HALLÅ HÄRLIGA LÖRDAG

  1. Måste bara fråga. Är det en gammal ekparkett som du behandlat så den blir vitare? Vansinnigt snyggt. Du är min största intedning skon! 🙂

  2. Jättefint! Undrar om bordet är från Ikea? På jakt efter ett liknande. Sedan blev även jag nyfiken på golvet. Har vanlig ekparkett hemma, men tror det skulle bli så mycket bättre med ljusare. Villkor inte byta hela golvet, ganska nytt hus, men undrar vad det finns för alternativ. Ha en fin dag!

  3. Vilken vackert hem du har! Så fint inrett. Ser en ullig matta skymta fram vid soffan.
    Söker något liknade i den färg, får man fråga var den kommer ifrån/ heter?
    Tack för en trevlig blogg kram Marie

  4. Hej!just hittat till din underbara blogg:) så fint och mkt inspiration. Ska måla hemma och funderar vad du använt för färg, vad är det för färgkod?tacksam för svar:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg