VAD JAG SYSSLAT MED

.
.

. IMG_1707 .

.

Oh yes, så här otroligt glamourama har jag varit mest denna helg! Lite varm och mycket dammig kämpandes i en enorm hög med grus (det är gårdssingel om någon undrar:)

.

.

.

.

.

.

.

Hellooooo mes amis!

.

.

.

Nu så, nu ääntligen ligger jag med fötterna högt i soffan, skönt nyduschad i myspysen med lapen i knät och en stor skål med gottgott från Hemmakväll brevid:) Söndagsmys när det är som bäst och eftersom jag kämpat på med trädgården heeela dagen så är det ju bara så extra skönt att ”bara toksofta”…

.

.

.

IMG_1730-2.

.

.

Här kommer jag och skottkärran i full fart över gräsmattan!!

.

.

.IMG_1756-2.

.

Och här krattar jag grus i den blivande lilla köksträdgården (köpte pallkragar i trä men har kommit på att jag nog hellre vill ha rejäla i hållbar plåt i stället. Kanske någon söt bloggis som vet var man finner just sådana?:)

.

.

..IMG_1767-3

.

.

Blir ju finfint det här!:) (Innan hade vi en jättekompost i det här hörnet av trädgården)

.

.

.


IMG_1781 . ..

.

Och här har vi ju en senblommande stockros i en favvofärg…

.

.

.IMG_1776.

.

Och här ser ni lite av hur det blev när vi tagit bort alla antiktumlade fuskstenar och satt upp plåtkanter och lagt på makadam (där ska det så klart också bli grus sen:)

.

.

.

IMG_1760-3

.

Och ja här har vi ju bloggerskan, en happy smutsig sådan;)

.

.

.
IMG_1796

.

.

Och här ser ni lite av alla de Anemoner jag har i en av mina rabatter (de har verkligen tokspridit sig!) 

.

.

.

IMG_1778.

.

Och här har vi kapslar med Vallmofrön. Direkt från öjn som mamsen och papsen hade med sig när de kom hem idag. Lite Gotland i min Småstadsträdgård:)

.

.

.

.

Hoppas ni har en skön kväll och ni som inte sett dem – missa inte Taken-filmerna fyran visar denna helg! Ikväll kl 21 kan ni se Taken 2 med Liam Neeson. Såå spännande även om ettan, som visades igår, är den allra bästa enligt moi:)

.

.

.

Vi ses imorgon snyggingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

28 kommentarer till “VAD JAG SYSSLAT MED

  1. Alltid lika snygg! Angående plåtlådor så kan du ju be plåtslagare göra åt er. Min bror har gjort till mig och det blir riktigt snyggt med popnitar och allt. Annars är ju det riktigt snyggt med uppmurade lecasten i mindre tjocklek som sedan putsas, men då blir det ju en helt annan stil kanske. ha en fortsatt trevlig kväll

  2. En snabb fråga: kommer plåtkanten vara i samma nivå som gruset eller kommer den att sticka upp?

  3. Såå duktig du är – jag är megaimpad av dina trädgårdskunskaper!! Blir ju superfint 🙂

  4. Åhh, jag bara älskar hur du posar vid alla tillfällen! Eller är det en alldeles naturlig pose det där;) Bli inte arg, jag tycker bara det är roligt! =)

  5. How do you do it – always looking like a million dollars. Og hvilken fantastisk hage dere har.

  6. Vi har lådor gjorda av 3mm plåt. Dom är 1×2 meter stora och har svetsade hörn. Kanonfina tycker jag själv :-). Dom blir rätt dyra, men väldigt stabila och det tar många år innan dom rostar sönder genom att dom är så tjocka.

  7. Hallo! Visst, du kanske är smutsig och dammig, men VÄLDIGT SNYGG ändå! Trädgårdsarbete är bland det bästa som finns tycker jag!

  8. Otroligt fint och vilken härlig stämning i hela trädgården. Jag har pallkragar av plåt som kommer ifrån Snyggs Garden (www.snyggs.com) som jag är väldigt nöjd med. Blir också bara finare med tiden. Lycka till!

Comments are closed.