TODELOOOO FRÅN TIDSOPTIMISTEN

,
,
,

IMG_2117-2
.
.

Utanför min storebrors familjs fina villa i Stockholm igår efter mysigt fikatime! (och i denna villa har jag varit måånga ggr i mitt liv eftersom det först var min farmor som bodde där:) På den tiden hade hon sitt kontor och sina sekreterare, ”Flickorna”, i den del som skymtar bakom mig och typ alltid när vi kom på besök när jag var liten så fikades det då med men med mandelkubbar och Eclairbröd och starkt thé:)

.

.

.

.

.

Hej nya vecka och nya Sverige!

.

.

.

.

Mår ni bra kära bloggisar!? Har ni hämtat er från den spännande valvakan??

.

.

.

.

Här är det bara fint förutom att jag känner mig lite småstressad över en sak som jag måste bestämma mig om och det skulle jag bestämt typ i förrgår. Snabba beslut är inte ”min kopp med thé” direkt:) Och inte att komma i tid heller, oooooh my. Som igår, då skulle vi ju hälsa på mina bröder med familjer och kom då typ en timme sent (!) Tur att de är vana och aldrig t r o r att jag kommer i tid eller säger en ”falsk tidigare tid” så jag ska ha en sportslig chans (och jag veet att detta kan uppfattas som jättenonchigt men jag vill verkligen inte vara det och jag vill alltid komma i tid. Men ändå kommer jag liksom alltid på 100 saker jag ska hinna med på en och samma gång i n n a n jag ska någonstans och ju mer stressad jag blir desto mer saker börjar jag pyssla med. Har jag tio minuter innan tåget går så tycker jag att jag har jääättemycket tid och kan börja dammsuga lite. Eller måla naglarna:) Och är jag ändå ute i god tid på riktigt, ja det händer faktiskt, så kan man ge sig på att jag åker till fel adress eller något. Finns det fler godhjärtade tidsoptimister som jag där ute så lämna gärna en hälsning! Vi kanske kan starta en förening eller något:)

.

.

.

.

.

IMG_2105-2

.
.

Pics ”made by Bea”:) (och min kjol som ni skymtar är en ny höstfavvo, jag har den jättemycket! Passar till nästan allt och är lagom lång och lite klockad i fin trikå, ett kjoltips och märket är DESIGNERS REMIX. Toppen är från Gina Tricot)
.
.

.

.

.

.

.

Nej nu ska jag ta och ”bestämma mig här”… Gulp… Återkommer senare till er igen raringar!:)

.

.

.

Ha en fab måndag!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

23 kommentarer till “TODELOOOO FRÅN TIDSOPTIMISTEN

 1. Nej, jag är inte en tidsoptimist men jag har en vän son jag nån gång sagt fel tid till medvetet för att hon skulle komma i tid. Det är lätt att bli irriterad, men när det är ens vänner måste man ju älska dem ändå. Det är en del av henne!
  Hoppas det går bra med bestämmandet!

 2. Hi!hi! Ja, här har du en Tidsoptimist till 🙂 Cyklar alltid som en tokstolla för att hämta barnen. Alltid samma visa, blir sååå trött på mig själv… men jag skulle ju ”bara” jobba klart, hänga upp tvätten i raketfart, vattna blommorna, snygga till i köket…. Jaa, du vet.. skönt att det finns fler av oss Positivatidsoptimister 😉 Kram

 3. Usch ja, det nya Sverige. Inte som jag hade tänkt mig alls faktiskt.
  Men men.
  Jag är egentligen rätt bra på att komma i tid men har liksom fått lära om mig eftersom jag har så många i min bekantskapskrets som är tidsoptimister. Om vi bestämmer kl två så är de aldrig där kl två. Snarare närmare halv tre. Så då är det nästan lika bra at själv sikta på halv tre 🙂 Så slipper man bli irriterad. För en sak som jag har märkt är att det är väldigt svårt att omvända tidsoptimister 🙂
  Ha en fin måndag!

 4. Här kommer en hälsning från ännu en tidsoptimist : ) Har alltid varit och hur jag än försöker bättra mig så går det inte. Precis som du skriver, man tycker att man har sååå mycket tid sen helt plötsligt måste man stressa istället. Kram Malin

 5. ha ha…känner igen det där. Det är PRECIS jag. Tror att man ska hinna en massa saker innan man ska iväg! Jag är aldrig 10 min tidigare någonstans. Det händer bara inte. Så otroligt pinsamt ibland när man kommer inspringande med andan i halsen.

 6. En tidsoptimist till här men haaaaar bättrat mig….en del i alla fall:)
  Tänker tyvärr precis som du, att OJ vad tid jag har (10 min), jag dammsuger lite eller städar badrummet?!?…Men VET att vi kan uppfattas som nochiga fast det absolut INTE är meningen, så ja….jag försöker numera verkligen tänka mig för:) Dock gäller detta inte jobbet, där är jag alltid i tid…såklart:)
  Kram i solen!
  Adela

 7. …tidsoptimisten nummer ett…ska bara…behöver en extra dag / vecka (minst) för att hinna med allt (som jag tror ska gå JÄTTE snabbt)…

 8. Att komma så försent är bland det otrevligaste jag vet. Hur tänker ni som låter andra sitta och vänta på er och tar upp deras tid ? Så otroligt nonchalant!!! Och som någon ovan skriver, kommer alltid i tid till jobb men struntar i vänner och släkt. Ni har ju precis som alla andra ett val,nämligen att strunta i tex tvätten och komma i tid istället. Men ni väljer ju att komma försent istället!!

 9. Jag kommer alltid i tid, det finns inga ursäkter för att alltid komma för sent. Jag tycker det är fruktansvärt nochalant gentemot andra att dem ska få vänta på mig, nej usch!
  Hur är det med jobb och skola, inte kommer ni försent till barnens luciatåg, utvecklingssamtal m.m.!!!!????
  Man får helt enkelt lära sig att planera sin tid tycker jag!
  Kan man komma i tid till jobb så kan man även komma itid till annat!
  Kram Monica

 10. Nej jag känner inte igen mig. Att inte komma i tid till ett möte, arbete mm visar brist på respekt.
  Narurligtvis kan oförutsedda situationer uppstå ex. försenat tåg.

 11. Känner igen det för från vänner till mig. Vi brukar skämtsamt kalla det för C******iansk tideräkning. Du har nog drabbats av typ Philiansk-tideräkning. Småcharmigt bara för det är vänner men lätt irriterande.

 12. Jag är snarare alltid för tidig. Inte många gånger i mitt liv jag kommit för sent. Avskyr känslan av att uppehålla någon annan, som ska behöva vänta på mig pga min dåliga planering” =(

 13. Jag är precis tvärt om, jag ärtidspessimist. Tror alltid att jag är sen till allt och stressar och sen får jag ändå vänta jättelänge på vad det nu kan vara tex tåg. Knasigt det också. 🙂
  Här har jag också tagit ett beslut idag som känns lite läskigt. Jag har startat en sidobusiness där jag hjälper bloggerskor att flytta sin bloggar eller starta upp helt nya i wordpress. Det gäller att testa på saker som man känner för så att man inte blir gammal och bitter, eller hur? 😉
  Kram Linda

 14. Å ja, kjenner meg veldig igjen:) Skal bare, skal bare… Bra det ikke bare er meg som er sånn. Men familien vet jo om det etterhvert så … 🙂 Typisk meg og , lakke negler når jeg har superdårlig tid eller skifte outfit idet vi skal ut av døren, hm ikke rette sko til osv.. Du er superfresh som alltid. Digger skjørt/kjol med sneakers og enkel topp, er jo så varmt (22 grader i Bergen/Norge) i dag, må bli den nye favoritt outfiten 🙂

 15. Tyvärr oavsett anledning…sker det om och om igen så är det nog tyvärr så att du tycker din tid är mera värdefull än de din väntande väns tid:((

 16. Passa tider är jag bra på men jag är tidsoptiminst när det gäller att ”hinna” med allt hemma. Jovisst hinner jag städa hela huset, sortera barnens garderober,måla trädgårdsförrådet,tvätta,diska,träna på tre timmar 😉

 17. Här finns en annan tidsoptimist… tyvärr. Har gått så långt här med att alla som vill ha oss till ”bys” itid ger oss fel tid, då finns det liksom mera chans att faktiskt hinna med. =) Jobbigt ! egentligen, men vad gör man?? Ha en skön vecka! Kram, Davina

 18. Hej, snyggt! Älskar den kjolmodellen. Var har du klickat hem den? Snälla tipsa om det!
  Vänliga hälsningar Jenny

 19. Hej! så fin topp! Precis en sådan jag letat efter ett tag. Enkel och klassisk! Var det nyligen du köpte den? hittar den tyvärr inte på hemsidan!

 20. Hmmm, är också tidsoptimist! Visst brukar jag hinna i tid, men jag får alltid tokstressa i slutet eftersom jag tror att jag ska hinna fixa lite mer än vad jag gör… Fast i min släkt ligger jag ändå i lä, för bror min är ännu värre och till på köpet är sambon hans likadan!
  Alltid lika kul att kolla din blogg! Kram på dig!

Comments are closed.