NY KLOCKA TILL MOI

. .

..

..IMG_2219-4

.

.. .

Äääntligen en ny svart klocka i min ägo! Ännu en Triwa, nope jag tröttnar inte på dessa svensktillverkade sköningar och jag har ett litet gäng i samlingen (denna modell heter Midnight Lansen och finns hos Modesto.se)

.

.

.

.

.

.

Hej lill-lördag!

.

.

.

.

.

Yes onsdag idag och stängningsdag på dagis (vilket vi hade missat, hmrrrm, eller j a g hade glömt så det vara bara att åka hem och ta ledigt när dagis var stängt:) Så här har vi haft en soft minilördag och bara lekt och pysslat och målat ute i solskenet och det jag tänkt jobba lite med idag gör jag helt enkelt en annan dag! Apropå pyssla så är just nu nästan hela pysselförrådet tråkigt tomt och behöver fyllas på med nytt och fräscht så det får bli en tur till Panduro lite senare. Försöker alltid se till att det alltid finns mycket kul där med papper och bra pennor och annat ”klipp och klistra” för mina tjejer älskar att fixa med sådant och kan sitta snällt still i timmar och bara vara upptagna med att vara kreativa (good for them – good for me;)

.

.

.

.

. . IMG_2233-2

..

.

Klocka på och ny flanellskjorta också på! Har ni spanat in de coola Railsskjortorna? De är ju heelt underbara, så sköna och perfekta i passform (och superpoppis bland kändisarna ”over there”:) Idag matchar jag med vitt linne och skinnbyxor (Rails finns hos Isacouture.se och skinnbyxorna från Gestuz är gamla)

.

.

.IMG_2278

.. .

.

Rails var ordet!:)

.

.

.IMG_2256

.

.

Nu ska jag strax samla ihop min lilla flock här med skatter och skatters vänner och åka iväg på lite danslektion men jag tittar nog in till er lite senare ikväll igen:)

.

.

.

Ha en fab ondagseftermiddag girrrls!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

26 kommentarer till “NY KLOCKA TILL MOI

 1. Hej Petra! Jag undrar var du köpt klänningen i förra inlägget någonstans. Letar efter en svart enkel klänning med utställd kjol. Tack på förhand. Lycka till i tävlingen det var verkligen ett fint bidrag du gjort! Med vänlig hälsning, Cissi

   1. Ser i ett nyare inlägg att klänningen kommer från ett annat märke. Snarlik Ganni’s klänningar är den oavsett. Kolla hemsidan – eller deras butik bla på Illum i Köpenhamn:)

 2. Suuuperfin klocka, skjorta och nagellack! 🙂 Och jag älskar att du uppmuntrar dina barns pysslighet, så bra och mysigt! Kramar <3

 3. Vad är stängningsdag för något, menar ni studiedag eller?
  Det heter inte längre dagis utan förskola. Vi som arbetar på förskolan vill inte bli kallade för dagisfröknar utan vi är förskolelärare. Tycker detta är viktigt att markera så snälla använd rätt ord, tack!
  Mvh Monica

  1. Ja det kanske heter planeringsdag, sorry! Och när det gäller d-ordet så kan jag bara inte sluta säga dagis och förskola istället, det sker helt enkelt automatiskt. Men jag ser absolut inte ned på personalen pga av att jag använder det ordet i stället för skola. Många vill ju också numera bli kallade pedagoger istället för lärare och att man då istället säger fröken så sker det kanske också automatiskt.

 4. Monica: Jag tror att Petra menar planeringsdag, för personalen 😉 🙂
  Det är sant, det heter inte dagis längre. Men jag tror aldrig det ordet kommer ”försvinna” ur dagligt tal 😉 Oftast använder barnen det rätta ordet ”förskola” medan föräldrar lever kvar i ordet ”dagis” Och förresten är inte all personal förskollärare utan det finns även t. ex barnskötare på förskolan.

 5. Hej fina du!
  Har läst din blogg så länge jag kan minnas och inspireras varje gång jag klickar in här!
  Idag hamnade jag på en annan inredningsblogg och fick gnugga mig i ögonen.. ”Mitt vita hus”. Tjejen som driver den bloggen kopierar ju nästan din blogg rakt av? Alltså inte bara ”samma” inredning/detaljer utan hela bloggen ser ut som din. Detta är kanske något du vet om men jag blev så paff!
  Iallafall, sluta aldrig blogga och inspirera! Älskar din stil!!
  Kram / J

  1. Tack snälla du:)
   När det gäller Mitt vita hus så vet jag ju att den bloggen på flera sätt och vis vill vara lik House of Philia och det får den ju fortsätta vara, jag har ju inte patent direkt på ex ”Tjingeling bloggisar och snyggelisnygg”! (det är min mamma som säger snyggelisnygg btw så det är inget ord jag hittat på:)
   Kram

  2. Johanna, lägg bara ner! Mitt vita hus har fått så mycket skit genom åren så jag tycker att det räcker och blir över. Förresten så finns det MÄNGDER av bloggar som liknar andra. Man kan nästan tro att du med ren illvilja vill sätta igång något sorts bloggbråk. Till Petra: du besvarade Johannas mycket bra tycker jag!

   1. Lägga ner? Jag har inte en aning om att den bloggen fått ”skit” tidigare? Och vadå skit? Jag har ju knappast skrivit något till personen som driver den bloggen (mitt vita hem). Jag blev bara så otroligt paff. när jag klickade in där tidigare. Och JA! Många har samma inredningsstil osv. Men det jag reagerade mest på var sättet att skriva, typsnitt, inläggens uppbyggnad och annat! Och nej, man har inte patent på saker och ting men när ”fraser” som ofta Petra skriver, (där vissa kommer från hennes mamma) är det väl LITE märkligt att hon(mitt vita hem) skriver likadant? Vill verkligen inte (herregud) skapa något bloggbråk? Hur skulle jag utan blogg ens kunna skapa det? Och ja, Petras svar var bra. Antar att hon höll med mig 🙂 Hihi

   2. For å unngå å få ”skit” kunne vel MVH skrevet bloggen med egne ord og uttrykk
    Så var det jo ingen som kunne si at det var en kopi av HOP:)
    Lise

    1. Exakt! Inte konstigt man tappar hakan?! Så alla som skriver att ”hon hämras inte alls” Eh? Har ni sett hur hon skriver och formulerar sig? Galet!

 6. Så fantastiskt snygg klocka och skjortan ser ju underbart skön ut! Jag önskar att jag var en ”skjorttjej”, men jag känner mig aldrig helt bekväm, men kanske skulle det fungera med en sån skjorta… Kanske… Du är i alla fall väldigt snygg i den och ser bekväm ut! 😉
  /Jenny
  http://www.lillagummanglomsk.blogspot.se

 7. Legg av, Johanna. Mitt hvita hus har vel mange av de samme innredningsdetaljene som resten av svenske innredningsfruer. Følger man blogger og instagram så går de samme detaljene om og om igjen. Alle inspireres av hverandre. Og når det gjelder mange av innleggene så er også Mitt hvita hus først ute med ting før HofP… Slutt å hakk på hverandre. Jeg tror også Petra vet godt hvordan det er å få negative kommentarer på nettet. La folk gå gjøre som man vil og ha det hjemmet man gillar…..

 8. Oh my Lord………that IS so true; Mitt vita hus is so similar, it’s beyond flattering, it’s scaryy!!!!

 9. Så snyggt! Har redan börjat spana efter liknande skjorta då denna ej var i min prisklass 😛
  Men måste fråga vad det är för nagellack och färg du har på bilderna?

Comments are closed.