LAMPLOVE

. .
.
.

IMG_2314-3.

.

.

Vi har fått en sprillans ny bordslampa i vårt kära casa och en riktigt smashing sådan. Såå lyxig och såå fin och nog en blivande klassiker. Snygga (och ofta dyra) designlampor finns det ju ganska gott om men jag kände att jag ville ha något lite speciellt denna gång och är såå nöjd med den unika skönheten från IIttala (som är den större modellen av den här lampan, det finns en lite mindre också men det hade blivit lite för liten hos oss)

.

.

.

.

Bonsoir vänner!

.

.
.
.
.
.
Hoppas ni har det fint i torsdagsmyset:) Här är jag och Beabus just nu home-alone och ligger i en kojja framför ”Halvåttahosmig” och gosar under täcktaket. Finns det btw något hemtrevligare bakgrundsprogram än just Halvåtta?? Tror inte det, tröttnar nog aldrig på det:) H är på föräldramöte och stora skatterna är hos sin pappa så jag har lilltoken Bea helt för mig själv här, mysigt mysigt.
.
.
Och imorgon har vi redan fredag, hur härligt är inte det!? Och då ska jag träna med min pt igen och jag förstår inte alls hur det ska gå till för jag har såå otrolig träningsvärk sen senaste passet så jag kan faktiskt knappt resa mig upp haha. Blir väl så när man slappat för länge och helt plötsligt går ”all in” igen (typiskt mig, alltid ”antingen eller liksom”:).

.

.

.

.

IMG_2308-3

.

.

.

.

Passar absolut helt perfekt hemma hos oss tycker jag. Nu när det är höst och lite mörkare kvällar och vi myser till lite extra så behövs det lite extra skönt ljus också. Så där varmt men ändå klart och fint:)

.

.

.

IMG_2319-9.

.

,

Lampan heter Leimu. Snygg-Leimu:)

.

 

.

.

.

Ha nu en riktigt skön kväll så ses vi imorgon igen!

,

,

,

KRAM

,

,

,

,

,

23 kommentarer till “LAMPLOVE

  1. Den var snygg! Jag blev så glad när Ittala började med inreding, och de har inte gjort mig besviken:) Håller med om Halvåtta, det är riktig mysfaktor på det. Skulle nästan vilja vara med själv bara för att stämningen verkar vara så avslappnad:) Ha en fin kväll med minsta skatten! Kram/tanja

  2. Jättefin lampa! Och jag längtar så att jag håller på att gå av tills vi får flytta in i ett eget hus igen. Det här med att bo i sommarstuga och leva temporärt gör mig sååå trött ibland. Men snart så…..då har vi ett eget stort, nyrenoverat hus.
    Kram
    Rebecca

  3. Jag känner igen det där med träningen. Har också en förmåga att antingen träna 4-5 gånger i veckan tills jag blir less/sjuk/för upptagen och sen blir det inget alls.
    Du, bilderna bakom lampan är underbara!

  4. Snygg lampa! Och bra med träningsvärk! Men du vet att bästa sättet att bli av med träningsvärk är att träna! 😀
    Vi ses imorrn!
    /PT-Patrick

  5. Underbar lampa! Passar så bra där nedanför de fina tavlorna.
    Ja, jösses vad du får till det fint hela tiden!
    Mvh Monica

  6. Men åh vad fantastiskt snygg Leimu är! Nu blev det ett nytt måste i min lamp samling! Har annars en förkärlek för danska lampor och hos mig hänger både en kotten, PH5, Le Klint och en Italienare vid namn Foscarini som jag bara älskar. Får jag inte den lampan jag vill ha, så får det vara mörkt tills jag får råd att köpa den!! Kram

  7. Du gjorde helt rätt i att köpa den häftiga lampan :).
    Skitsnygg rent ut sagt ( kan man kalla en lampa för snygg *S* )
    Kram Ulrica

  8. Hej,
    finska Iittalas Leimu lampa är jättefin. Den finns i två olika färger och säljs i Iittalas nätbutik. Tyvärr levererar de bara till Finland men det finns många återförsäjare i Sverige också. Kolla också deras andra indredningsprlar. De är härliga!
    http://goldencupole.blogspot.fi

  9. Supersnygga lampa! Vill också ha 🙂
    Du skrev inte vart du köpt de fina tavlorna som var bakom lampan? Vart kan man köpa dem.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg