LÖRDAGSPICS

.
.
.
IMG_2421-3
.
.
IMG_2494
.
.IMG_2468
.
.IMG_2464
.
.IMG_2476-3
.
.IMG_2443-2
.
.IMG_2484
.
.IMG_2440-2

.

.

Pics från gårdagens mysiga lördag som vi bla tillbringade hemma hos min mams och paps där vi blev bjudna på bästa godaste maten (mamma är ju grym o köket) och även fick snusa på den där lilla rundkindade ljuvliga godisbiten till bebbekusin som vi kallar Bon-bon:) Gårdagens: Bea hade varit på balettlektion och ville fortsätta vara ballerina i sina söta kläder och jag hade höstig skön outfit med nya boots från RM Williams (har ju slitit ut mina gamla Primeboots), skjorta By Malene Birger och snyggaste hösttröjan från samma märke (Allt har jag köpt hos Country-Dreams.se) De gamla trasiga svarta jeansen har jag haft i en evighet och är av märket 7 for all mankind.

.

.

.

.

.

Hej Söndag!

.

.

.

.

Skön, vacker och dimmig söndag har vi Småstaden idag! Har ni också ständig dimma hos er just nu? Känns som det varit just dimmigt hur länge som helst men det är ju tjusigt som bara den så jag klagar inte, den kan absolut ligga kvar där ute bland ekar och äppelträd:)

.

Idag har vi inget särskilt alls inplanerat och det är riktigt skönt (jag är såå seg idag! Sitter liksom fortfarande i morgonrocken vid frukostbordet och sippar latte:) Det blir nog en prommis ner på stan för att fika på något café och efter det kanske en bio och sen hem för att laga god söndagsmiddag av det vi köper med oss. Ja sånt där man gör en vanlig höstsöndag i en Småstad:)

.

..

Nu ska jag iaf hoppa in i badevarelset och fräscha till mig och jag önskar er alla en mysig soft dag så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

23 kommentarer till “LÖRDAGSPICS

 1. Åhh så mysigt det ser ut. Du är ju toksnygg som alltid, älskar din outfit! Det låter som att ni har en mysig söndag på ingång också. Själv befinner jag mig i Blekinges skogar där vi hälsar på svärföräldrarna, precis hemkommen efter en lång promenad i skogen med massor av svampplockning 🙂
  Stor kram,
  Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

 2. Jättesnygga pjucks Petris!! 🙂 Tjusig som alltid är du, så fräscht med vit skjorta under en tröja sådär. Kram!

 3. Hej! Underbart hem! Måste fråga, är soffbordet superellips? Har inte hittat det i just elipsform med lägre ben till soffbord…

 4. Låter som en alldeles toppen söndag. Här har vi fixat och donat i garaget som snart ääääntligen är färdigt. Massa projekt när man bor i hus, men väldigt roligt också. Dock kanske inte garaget är min drömplats/del av huset, men men det är bra att ha och skadar ju inte om det blir lite uppfräschat. Bilen ska ju in i vinter.
  Första gången jag kommenterar här. Hittat till din blogg alldeles nyligen. Härlig stil! Både på dig och ditt hem 🙂 Kul att du delar med dig av ditt liv och ger en massa inspiration. Ni bor VÄLDIGT fint!!
  Hälsningar Josefin

 5. Så fine bilder! dine foreldre har et veldig stilig hjem. Vet du noe om den hvite bollen som står på sofabordet?

 6. Hej Petra! Hemma i vår lägenhet har vi ett burspråk som jag tycker är sjukt svårt att inreda, både med gardiner och på fönsterbänkarna. Är väldigt nyfiken på hur du inrett ert burspråk, kanske kan man få önska lite bilder? Tack för en jättebra blogg, du är en stor inspirationskälla!

 7. Hei Petra, jeg undrer om du vet hva den hvite trestolen med fårskinn som dine foreldre har heter? Den finnes på flere bilder. Jeg har sett den på nettet tidligere og trodde at den fantes hos Länna, men nå kan jeg ikke se den lenger. Det skulle være så mye lettere å søke om jeg visste navnet på den!

   1. Det ser ikke ut til at mitt svar kom med. Beklager hvis det kommer flere ganger. Det var stolen jeg tenkte på. Tusen takk!!

Comments are closed.