ÅTERHÄMTNING

. . . . .

IMG_2610-4 .

.

Ja här ligger jag, heelt utslagen efter ännu ett grymt PT-pass med min PT Patrick. Han är bara såå bra och jag blir såå trött:) Måste återhämta mig med lite proteiner (proteiner är souperbra säger Patrick) i form av Kvarg  och prova den med Blåbär från Arla om ni är ute efter god kvarg:)

.

.

.IMG_2644-2

. .

Kvarg is good!

.

.

Det är ju bara så himla skönt att träna, samma kick varje gång, och nu så ska jag verkligen försöka fortsätta att göra det på riktigt även under vinterhalvåret (det är ju liksom alltid så mycket roligare att träna under den sköna sommaren än efter:) Vill ju vara stark och i bra fomr och stark blir man bara av muskler och ja muskler får man baara om man tar i ordentligt (Och vill ni ha en super pt som är både bra och rolig och peppande så ring Patrick på Sport Performance Center, det är mitt tips!)

.

.

.

Ha nu en skön tisdagskväll vad ni än gör! (själv ska jag försöka ”muta-önska-be” om lite ryggmassage framför tisdagsfilmen efter dagens ömmande övningar:)

.

.

.

Ses imorgon girls!

.

.

.

KRAM

.

.

.

23 kommentarer till “ÅTERHÄMTNING

  1. Hejja dig!!! Satan vad snygg du är också 😉 Och grym!! Vad glad jag blir att du peppar med lite träningsinspo. Jag tog tag i mig själv med start igår med min nya hälsosammare livsstil, berättade lite om det på min blogg igår. Det är så skönt att komma igång och man behöver verkligen motivationen och därför passade ditt inlägg helt utmärkt för min del idag 😉
    För dem som bor i Skåne-trakten vill jag smyga in att tipsa om min fina kille som är superduktig PT på Sats 😉 hihi!
    Ha en fin kväll vackra du!
    Stor kram,
    Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

  2. Jag är PT åt min häst och hon åt mig! Under våra dressyrpass hjälper vi varandra att jobba med rätt muskler, och vi blir riktigt möra båda två! Det finns ingen bättre träning för hela kroppen än ridning, och sannerligen ingen roligare, tycker jag!

  3. Dom där träningsbrallorna är så himla snygga Petra! Du var ju min inspo till att faktiskt skaffa mig en PT, så nu kööör vi tjejen!! 😉

  4. Sådär himla grym träning kan det ju inte ha varit om man ligger fräsch i soffan med tränigskläderna på efteråt…Grymt är det när svetten rinner, kläderna sitter fastklibbade på kroppen av svett och man är röd i nyllet utav ansträngning….Lite ”reality” här nu, snälla….Dethär ger i alla fall mig ingensomhelst träningskick, om det var det som var meningen…?

    1. Tror du inte??:) Klart man kan träna och efter det vara ganska ”fräsch” ändå, det beror nog på hur man är fysiskt funtad och hur mycket man brukar svettas. Jag själv svettas typ bara ordentligt när det är varmt, kan springa 1 mil i Svenskt klimat utan att vare sig svetten tokrinner eller mina kläder klibbar efter kroppen och blir typ nästan aldrig ”röd i nyllet”. Din reality är kanske inte reality för alla andra människor tror du inte och jag är övertygad att träning kan vara superbra även utan sjöar av svett (jag har btw grym träningsvärk idag så ja den tog nog ganska ordentligt:)

      1. Hört att man svettas mer ju mer vältränad man är. Denna ’myt’ el ’sanning’ står det om på Motionstipset.se:
        Om man svettas mycket tyder det på att man är otränad
        Falskt
        Svetten har bland annat till uppgift att kyla ner kroppen och därför svettas du mer ju mer vältränad du är. Det är däremot individuellt hur mycket vi svettas och det går inte att jämföra två personers svettmängd på vem som är mest vältränad. När du svettas, så rensar du ut slagg och gifter från din kroppen, vilket alltså gör det bra att svettas.

        1. Jag svettas inte heller efter ett gympass med enbart styrketräning (värmer upp på trampmaskinen bara) dock vill jag av med kläderna så fort jag kommer hem. Tycker det känns ofräscht att gå runt i dom hemma (lite äckelkänsla av att använda gymmaskiner som sååå många svettas i/på liksom! :S )
          Röd i nyllet blir jag inte heller av vanlig gymträning lättare löprunda. Men hårdtränar jag konditionsträning nog 17 blir jag röd då! Beror nog lite på hur mycket man tar i!

          1. Jag har inget problem med min egen doft och min egna kropp efter träning. Tycker inte jag själv är varken superofräsch eller äcklig alls. Så länge jag inte besvärar någon annan med ev träningsodör här hemma så är det fine för mig att softa en stund i träningskläder:)Sen att bli röd i ansiktet så är det ju väldigt individuellt det med. Jag tar i efter min förmåga och jag ska visa mina resultat sen så får du se om jag tagit i ordentligt. Trots frånvaron av ev illröda kinder:)

          2. Haha! Nä, jag menade inte att JAG är ofräsch efter träningen och jag luktar aldrig illa efter ett gympass öht! jag vill ta av mig kläderna för att de varit i mycket kontakt med gymmaskinerna som andra svettats i! Du missförstod mig nog där! 😉

  5. Bra jobbat igår (som vanligt)!
    Andra bra mellanmål kan vara en banan och ett glas mjölk, lite naturell youghurt med musli, ett (eller två, beror på hur hårt du har tränat) ägg, kvarg med frukt (färsk eller fryst).
    Ofta är det bra att få i sig lite kolhydrater tillsammans med proteinet (vilket det finns i kvarg). Vi ses!

    1. Min dotter påpekar alltid att äta smaksatt kvarg är onyttigt då det innehåller mycket onyttigheter det är som att äta glass säger hon ( hon är en träningsnarkomaner och utöver det vegetarian samt miljövetare:) hon säger alltid till mig att äta naturell kvarg och ta i bär eller proteinpulver med smak , stämmer det eller har hon fel?

      1. Det stämmer säkert att det är nyttigare, låter väldigt rimligt det din kunniga dotter säger. Min kvarg innehåller definitivt både proteiner och socker och det funkar för mig. Men så gillar jag ju socker:)

      2. Jo smaksatt kvart innehåller oftast mindre mängd protein och mer tillsatt socker (är kanske olika beroende på märke också). Så äta naturell kvarg med färsk frukt är väl att föredra. Fast samtidigt är det ju så att om man tränar hårt (vilket Petra gjorde, det kan jag GARANTERA) så kan man faktiskt äta en hel del (inklusive smaksatt kvarg).

  6. Nu var jag snabb kommentaren åkte iväg innan den var klar…
    Hamna på soffan det gör jag varenda gång jag varit ute på mina PW helt utslagen.
    Så skönt att bara få andas en liten stund.
    Kram!

  7. Hej tack för tipset med blåbärs kvarg jag har inte kunnat äta andra sorters kvarg men denna var super god! Vilken diskussion det blev ang svett, du har väl hunnit varva ned lite innan bilden är tagen kan jag tänka för ni tränar väl inte i ditt vardagsrum…
    Mvh Camilla

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg