BIOTIPSET

.
.
 

pojken_med_guldbyxorna_xlg. ..

.

Igår hade jag och mina stora skatter myskväll nere på stan och åt gott på restaurang och så var jag och Lolo och Trulle på premiären på filmen Pojken med Guldbyxorna! Filmen var ju så bra och såå himla spännande (Lolo satt uppkrupen i sin fåtölj och verkligen på helspänn genom hela filmen:) och så där lite lagom läskig tyckte skatterna. Jag tyckte också den var riktigt bra och det var även så s k ö n t att se något annat än ”animerat amerikanskt” på bio och filmen håller riktigt hög kvalité för att vara just barn och ungdomsfilm! Pojken med Guldbyxorna får hela PPPP+ av mig så mitt tips att du tar dina lite större barn och går och se denna. Sen så ger denna film även världens nostalgitripp för vem älskade inte den serien när man var ”liten på sjuttiotalet”!?! Fast nya filmen har ju en lite annorlunda handling än själva originalet (och trailer på filmen kan du se här om du är nyfiken:)

.

.

.

KRAM

.

 

.

.

.

2 kommentarer till “BIOTIPSET

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg