LÖRDAGSGODIS

. .
.

.IMG_2979-4 .

.

Ovan: Lördagsgodis med några absoluta favoriter (Superalsta-S, Dregenploppisar och Wienernougat, mmm) i snyggaste godsiskålen i tjusig kristall från Orrefors. Brevid ett par nya små lyktor från Skultuna (höstnyhet) och färgerna grått och guld är ju bara så vackert ihop. Och några Hortensia, alltså veeem älskar inte höstblomman numero uno Hortensia!

.

.

.

.

.

Todeloooo!

.

.

.

.

Vilken härlig lördag vi har snyggingar! Sommarfeeling – igen – och så vackert,varmt och mysigt. Idag har vi bla varit med Svärmor och lunchat en sväng ute på landet på Frösåker (golfrestaurang, kommer nog något pics på det också lite senare) och njutit av soool, trevligt sällskap och god mat (och tittat på fint hus som ”någon” köpt;). Nu ska vi strax ta tag i lördagskvällen här men först måste jag ju kika in till er mina bloggisar en liten sväng! Saknar ju er så mycket annars:)

.

.

IMG_2987-4.

. .

.

Just nu hos oss denna lördag, älskar när mjuka höstsolen skiner in genom alla våra söderfönster.

.

.

.

.

IMG_2977

.

.

Och där har vi visst en liten plutta som hittat winernougaten:)

.

.

.

.

Ha nu en finfin fortsättning på lördagen alla så ses vi!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “LÖRDAGSGODIS

 1. Låter som en superskön dag och härlig godisblandning :). Det där med hus som ”någon” köpt… du får det nästan att låta som att det är ni som har köpt nytt, så nu blev jag minsann riktigt nyfiken :).

 2. Hej! De fina lyktorna har jag också..men Petra ..har ni köpt ett nytt hus??
  Ha en bra kväll..

 3. Oh you’ve just made me really miss Finnish (or Swedish…) pick and mix sweets! Nothing better! Not sure how to get my hands on them here in Dubai… but maybe that’s for the best 😉 Have a good Saturday night!

 4. Hello, I just love your sofa table, can you tell me where can I find that table?
  Kram, Heidi

 5. Hello, I just send you a mail but I noticed that my name was not correct, so here again the same question: where can I find the same coffee table ?
  Kram Heidi

Comments are closed.