NYTT HÖSTHÅR!

.
.
.
.
IMG_3962-2

 .

.

Igår blev jag, äääntligen, höstfin i håret! (ni som följer Hofp vet ju att jag alltid går till frisören alldeles för sent och alldeles för sällan:) Gårdagens: gamla byxor + väska By Malene Birger, kofta Just Female, tisha 5 Preview och boots RM Williams.

.

.

.

.

.

.Tjingeling Torsdag!
.
.
.
.
Här har vi en grå regnig morgon i vår lilla stad och jag ska strax sätta mig med min tredje morgonlatte och med dagens alla ”måste göra” men först kikar jag ju in till er så klart fina bloggisar:) Läste alla era kommentarer igår om min senaste Max Factor-tolkning och blev så glad av allt snällt ni skriver. Ni är ju söta och generösa tjejer så det inte är klokt så stort stooort tack för era goa hälsningar<3
.

.

.

.

.

.

IMG_3986-2

.

.

Var på Småstadens Kloak! Yes salongen heter faktiskt så och ligger i ett mycket sött gamalt och litet pyttehus i våra allra finaste kvarter här i stan…

.

.

.

 
IMG_3981

.

.

Inne på Salong Kloak, bland allt vitt och glas och bjälkar och dj-bås jobbar de coolaste brudarna. Som duktiga Elin som gjorde min färgning och Hairtalk make-over! (som också har snygga extensions isatta)

.

.

.

IMG_3954-4.

.

Satte in nya tejpade extensionsslingor, ca 3 paket, i kall-varm-beige-kanel med slingor. Mina gamla extensions var det inget fel på (Hairtalk går ju att tejpa om många ggr) men jag ville ju nu ha liite längre hår och liite mörkare så jag unnade mig en ny omgång. Det bästa med dessa extensions är att de inte sliter på ditt egna hår, du förstör det alltså inte alls och man känner det inte av det heller och det ser så naturligt ut. Det bara ”är” där, helt naturligt onaturligt:)

.

.

.

Kloak-2

.
.

Vet ju att ni gillar före och efter så det får ni så klart! Till vänster: sommarblekt tunnt hår utan extensions. Till höger: Drömhåret och det fixat på bara ett par timmar.
.

.

.

.

Nej nu tar vi tag i den här sista dagen innan fredag tycker jag – vi ses snart igen bloggisar!

..

.

KRAM

.

.

.

.

.

21 kommentarer till “NYTT HÖSTHÅR!

  1. Du är ju bara så vacker! Vilken fin gåva du har fått, som har så fina drag och utstrålar både inre- och yttre skönhet.

  2. Jättefint! Har du bytt Hairtalksalong? Jag har Hairtalk i, funkar kanon, liknande färg som din, men känns inte helt 100. Vad har du för nummer på de två färger du använt?

  3. Verkligen imponerande hur man kan få till ett sånt vackert hår av att tejpa fast nån annans, för det är väl äkta hår eller?
    Ser absolut naturligt ut, jättefint! Ibland blir jag sugen på att testa, trots att jag har rejält med eget barr 😉
    Här regnar det oxå idag, jag är ledig så det gör inget, ska inte iväg nånstans, mer än doggywalk. Håller på att packa med, ska till NYC lör-onsd och jag börjar få rejält med resfeber! Verkar som att sånt blir värre med åren, eller sedan jag fick barn. Jag ska ju resa utan familjen, till en vän, och jag får lite jobbiga katastroftankar 🙁
    Men det går säkert hur bra som helst!
    Ha en fin dag,
    kram Catta

    1. Det allra bästa o finaste är ju ett långt, naturligt tjockt hår, precis som ditt Catta! Inte behöver du extensions, det är allra skönast att ”slippa”. Hälsningar från en mer tunnhårig (som P´s hår) medsyster! 😉

  4. Hej! Blev superfint 🙂 har lite funderingar på skötsel av sådant hår? Borsta håret, vågar man utan att slita lös det? Tvättar man det som vanligt? Hur ser det ut där man fäster det? Inte insatt i sådant men blir ju sugen när man ser resultatet!

  5. Hej! Ditt hår blev jättefint! Har sett på fler bloggar tjejer som gjort just hairtalk extensions. Alla lägger ut efterbilder när håret är lockat, jag skulle vilja se en efterbilder där det är rakt också, för man orkar ju inte locka håret varje dag. Iallafall inte jag.. 🙂 kan inte du lägga ut en bild när du i princip inte stylat håret så mycket alls? Eller krävs det mycket styling för att det ska se bra ut? Kram

  6. Wow! Jättefint! Fin färg också. Jag ska till frissan nästa vecka. Jag har funderat på att spara ut luggen, men jag tror den får förbli kort. Jag har provat på lite mörkare hår, men aldrig trivts med det. Det får nog förbli ljust.

  7. Hej, supersnyggt! Vet (eller någon annan) någon salong i Stockholm som är bra på Hairtalk extentions? Lite långt till Västerås :-).

  8. Mitt risiga striphår skulle må bra av ett besök till frisören… Men jag är mer nervös när jag går till frisören än vad jag är hos tandläkaren… Blir så sällan nöjd. Snart är det dock 6 månader sedan jag klippte mig sist, så det behövs verkligen!
    Du blev superfin! 🙂
    Kram Jenny
    http://www.lillagummanglomsk.blogspot.se

  9. Hej du är ju super snygg som vanligt! Verkligen fina färger. Fin frisyr. En dum fråga säkert men hur fungerar det att tvätta håret och hur länge håller tejpen?
    Mvh Camilla

  10. It looks really nice! I am not sure what is the purpose of extensions. If one wants a longer hair, the hair will grow…or do you do it to make the hair looks more full?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg