TUR TILL STOCKHOLM

.
.
.IMG_4522-2

.
.

Idag har jag varit i Stockholm i lite ärenden! Lite ”business och lite pleasure”:) Lunchade gjorde jag iaf med världens goaste lilla bebbe som ligger i den där karamelliga vagnen ni ser ovan…

.

.

.

IMG_4518

.
.

Bonbon! Min lilla lilla brorsdotter som bara vill typ äta upp för att hon är så himla himla sööt! Goa lilla fina kusinen

.

.
.IMG_4511
.
.

Och så lunchade jag ju så klart med min fina svägerska. Mysigt värre att ses igen och eftersom min brors familj bor i närheten av Kista Galleria så var det absolut bästa stället att ses på. För jag var ju ändå där för att besöka White Smile Scandinavia och klinikbleka tänderna när jag var i Stockholm. Ni vet bleka dem med sån där gel och en blå lampa som lyser. Tyvärr så har jag inga snyggelisnygga bilder i kamerna på just den processen men jag har en riktig tjusig bild på Insta som ni kan kika på om ni vill se hur detta såg ut;) Svägerska A passade också på att bleka sina tänder för det är nämligen så att jag har fixat en fantastisk bloggrabatt på just tandblekning åt alla som vill. Ovan ser ni trevliga proffsiga Caroline som tog hand om oss på bästa sätt på White Smile.

.

.

.

.
.IMG_4527

..
..

Färdigblekt och klar! Alltså jag fick verkligen kriiiitvita tänder och det känns ju hur härligt och fräscht som helst (De vitaste på hela tandskalan men dock inte vit-blå:) Och nej det gjorde inte ont alls i tandköttet, det ilade ingenting alls under processen (jag har blekt hemma med skena förut och då ilade mina tandhalsar) Och om någon undrar så är min tisha är från Second Female Isacouture.se och min kofta är en gammal från By Malene Birger)

.

.

.

.

.

Ja just det, rabatten var det🙂 Håll i er nu ni, alla ni som bor i Stockholm och vill bleka tänderna för det är nämligen så här att om ni lämnar koden PETRA795 när ni bokar 40 min klinikblekning på White Smile Scandinavia (Finns i Kista & i Skärholmen) så får ni betala 795kr iställer för 3495 kr som det brukar kosta! (Blekningen sker med kända Brilliant Smilemetoden) Men hur bra är inte det? Bokar gör ni här🙂

.

.

.

.

Nu ska vi samla ihop la familia här och gå på Lolo´s dansuppvisning och sen blir det nog middag nere på stan och jag funderar nu på vilket som är det allra bästa vegetariska alternativet här i vår Småstad. Hmm. Någon som kanske har något tips?:)

.

.

.

.

Ha nu en fin torsdagskväll alla!

.

.

.

KRAM

.

.

I samarbete med White Smile Scandinavia

.

.

..

9 kommentarer till “TUR TILL STOCKHOLM

 1. Jag skulle också vilja bleka tänderna, men har hört att man inte får dricka kaffe och rödvin. Hur ska jag klara mig utan det? Är det så? Vet ju att du dricker båda

 2. Oj, jädrans vilken rabatt! Hur länge gäller den och jag antar att det går bra att även bo i Enköping och åka till Kista? 🙂
  Kram Linda

 3. Håller med ovan!! DET kan man kalla rabatt!! Nästan så man blir sugen. Bor ju i Skåne, men skall faktiskt upp till huvudstan snart! Dricker inte vin, men dock kaffe i massor hm. KRam Lisa S

 4. Är det inte den metoden, med lampa som kan skada tandhalsarna? Har en tandläkare i familjen så vet att vissa metoder kan stjälpa mer än hjälpa. Kanske man ska kolla upp. Men jag kan ha fel?

 5. Vilken TOPPENrabatt!! 🙂 Jag har blekt tänderna med en sån metod, kan också intyga att tänder och tandkött absolut inte tog nån skada. Och någon undrade över kaffe och rödvin – det var endast en kort tid efter själva blekningen det gällde att hålla sig ifrån det! Och man kan alltid dricka med sugrör om man är t ex kaffeberoende, då tar inte tänderna färg av drycken på samma sätt. Heja dig Petra, och tack för att du fixar så finfina grejer för dina läsare! 🙂 <3

 6. Åh vilken fin rabatt. Vad du är rar som alltid tänker på oss 🙂
  Kan dom inte ingå samarbete med klinik i Göteborg?
  Jag hade bokat direkt.
  Kramar
  Maja

 7. Jätteviktigt att göra en undersökning av tdl eller hyg innan man bleker, för att säkerställa att man inte har karies eller parodproblem. Resultatet när man bleker med skenor ist för med lampan har visat sig hålla bättre. PÅ min klinik bleker vi bara med skenor.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg