LADDAR LITE

.
.
.

IMG_4475-2
.
.

Åh vad jag gillar paket från Kyss Johanna! Finns väl ingen netbutik som har vackrare tror jag.

.

.

.

.

Tjingeling lill-lördag!

.

.

.

.

Onsdag har vi idag mina vänner, ”mitt i veckan-dagen”, då iaf jag alltid vill ha något lite ”extra”:) Alltså lite extra god mat eller kanske lite vin till middagen eller en smaskig efterrätt (gärna glass) eller godis (ja när skatterna lagt sig hehe;) Ikväll blir det ju en vegetarisk variant av gott-gott så vi får se vad jag kan hitta på men godis blir det definitivt för en Marabou Salmiak är väl veggo det med? (Har en gömd i kylskåpet som ska fram sen, mmmm) Skatterna får var sin skål fruktsallad, det gillar de ju massor, och frukt är ju också godis eller hur var det..:)

.

.

Annars har jag idag börjat ladda lite här och tänka solsemesterpackning och börjat ta fram vad som ska med och vad som ev behöver kompletteras. Känns som det är en riktigt bra tid att åka för sommaren är inte helt glömd och undanstuvad utan det mesta är fortfarande i lagom storlek och ligger kvar på hyllorna i skatternas garderober. När det gäller mig själv så hade jag bestämt att jag inte skulle shoppa något nytt till resan…Men så var ju bara tvungen att kika in Spell..

.

.

,

IMG_4484-2

.

.

Och hittade dessa finingar hos Kyss Johanna. Kunde ju inte stå emot för jag bara älskar det där märket Spell numera. Har ju en jumpsuit och en kort kimono sen tidigare och de var mina absoluta favvisar när vi var i Grekland. Tyget i plaggen är så där mjuukt och utvättat och lagom tunt och svalt så de blir perfekta i Thailand. Sen så är jag ju så svag för den där snygga lite rockiga bohemlooken (Ni måste kolla in Spell om ni inte gjort det och gillar den stilen) .

.

.

.

IMG_4490
.
.

Sen fick det ”visst bli lite nya semestersmycken” också:) Enkla underbara sådan från Dogeared i form av armband med Guardian Angel och Three Wisheshalsband.

.

.
.
IMG_4481-2

.

.

Yes, dessa två blir super! Klänningen kan man ha typ jämnt där bort i värmen, hemma när vi myser i huset, vid stranden eller om man tar en sväng in till city. Kimonon kan jag ha över klänningen eller bikinin eller bara som den är, som en klänning med skärp.

.

.

.

.

Nu ska jag hjälpa en liten skatt med läxor här men jag kikar in till er snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

 

.

.

12 kommentarer till “LADDAR LITE

  1. Älskar kimonon!! Måste spanas in =))
    Å vad härligt med resa! Jag fick känna lite sol och värme på nosen när jag var i NY häromhelgen iaf. 23grader och sol var det sista dagen, underbart!
    Kram Catta

  2. Åhh så snyggt! Både paketen och det som fanns i dem 😉 Älskar när även nätbutikerna gör det där lilla extra för ”upplevelsens” skull. Superdupersnyggt var det iaf, och du kommer ju vara stunning som alltid i dina nya plagg 😉 Själv har jag också shoppat lite nytt idag, dock en lite vintrigare variant 😉 Men nu blev jag plötsligt väldigt sugen på sol och värme igen 🙂
    Ha en fin kväll!
    Stor kram,
    Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

  3. Åhhh så snyggt! Vi har med en Thailand resa att se fram emot över jul/nyår och måste nog uppdatera sommargarderoben lite nu känner jag 😉 Hur är Spell i storlek? Kram Sara

  4. Vilken lycka att ha en sådan resa framför sig!:) Och underbara paket helt klart, jag nätshoppar en hel del och de som bryr sig lite extra om sina kunder och skickar i fina paket får ju extra cred! Mokkasin tillhör dem som gör det där lilla extra:)
    Lycka till med packningen, plaggen från Spell är ju så fina, lite Odd Molly nästan:) Kram/tanja

  5. Åh vad härligt med resa. Lyx. Lovely. Jättefina klänningar båda två, blir fina på dig med dina fina ben. Fira på en onsdag? Ja det gör vi alltid med. Dukar lite finare då, tänder ljus och har finare servetter… så känner man att helgen är på ingång efter en hektisk vecka.

  6. Vad fina klänningar. Vad kul att ni kommer också till värmen fina grannar. Trevligt att vi kan träffas här och äta middag tillsammans. Hör av Er när ni är framme..

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg