HAPPY HÖSTLOV

.
.
.

IMG_4601-3
.
.

Älskade mellanskatten här mitt emot mig just nu:)

.

.

.

.

.

Bonsoir mes amis!

.

.

.

.

Välkommen helg och välkommen höstlov! Ja nu är det skööönt lov för alla barn här i vår lilla stad och de verkar så nöjda med det så:) Kanske är det nu höstlov för alla barh i hela landet? Vet inte om alla har höstlov samtidigt eller om det är som med sportlovet men det kanske är lite olika.

.

.

Läget just nu är iaf så att just nu sitter jag och Lolo och myser här i vardagsrummet framför sköna mysiga brasan (det är ju såå rått och kallt ute idag, brrr) och det är fräscht lovstädat i hela vårt casa och jag lyssnar på braiga Fredagspodden (och yes, sippar även lite fredagschardis:) Tyvärr så har liten Bea plötsligt blivit lite småkrasslig, hon har fått ont i sin hals, så jag gör typ allt för att det inte ska bli värre. Sprutar halsspray och ger glass och apelsiner för hon ska må bättre för det är inte direkt läge att bli sjuk just nu om man säger så. Kan ju bara vara något tillfälligt och vi håller tummar och tår att det är så och att det inte drar in någon dunderförkylning:S

.

..

.
..
IMG_4609

.
.

.

Lolo är iaf pigg och kry i sin lilla nya söta klänning med tyllkjol från Lindex som här provas inför solsemestern
.

.

..

.

Ha nu en riktig härlig fredagskväll snyggingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

 

11 kommentarer till “HAPPY HÖSTLOV

  1. Hur fixar du att flyga till Thailand? Så lååång flygresa! Jag tycker det är jobbigt utan att vara flygrädd alls…

  2. Åh nej inte sjuk! Vi smittar varandra fram o tillbaka här hemma med. Pratade med Carlanderska som sa att ett virus går över hela landet med halsont, lite hosta o lite täppt upptill men inte som man snorar… Så hoppas ni är friska tills avfärd, när åker ni? Åh ja mellanskatten är ljuvlig, jättefin. Och gott med städat inför helgen, samma här. Färska blommor, tända ljus och tänd brasa. Ni har det så fint. Pläden H är lovely! Ha bästa helgen! Här blir det sällskapsspel som 10 åriga dottern gjort själv (?) och sen Idol… Imorgon bio o restaurang och ta upp båten och göra rent hummertinor. Söndag blir det fotboll och grillning, baka en kaka och hyra en film. Och så lite höstlov på det, så i Gbg är det höstlov och i Sthlm med, i alla fall för kusinerna på Lidingö som kommer hit. Om det är nu ni åker – ha det bäst!

  3. jodå, lov i söder oxå 🙂 Här går vi in i vårt sista höstlov, Sudentår för yngsta sonen 🙂

  4. Oh no, inte bli sjuk nu, hoppas verkligen hon frisknar till i tid tills att ni ska åka, jobbigt att vara sjuk och flyga, speciellt för små barn. Håller tummarna för att bacillerna bara var på tillfälligt besök.

  5. Har en 11 åring hemma som också har startat sitt höstlov och jag har tagit semester hela veckan för att kunna vara med honom:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg