PACKNING PÅGÅR

 
..
.
.IMG_4689-2
.
 
..IMG_4696-2

.
.

..,.IMG_4701-5 .

,.

När man är mamma till tre skatter så det betyder det ju tre väskor som ska packas när man ska ut och resa! Busy busy här hemma mao…:)

.

.

.

.

.

.

Heeeej Söndag & Vintertid!

.

.

.

.

.

Men sorry för dålig uppdatering den här helgen söta bloggisar! Snudd på katastrofdåligt, nej detta för icke upprepas. Därför ska ni så klart få följa med nu när vi reser också, kan ju inte vara utan er heller så länge heller..

.

.

Helgen har hur som helst varit så sköön och Bea är nu lika pigg som vanligt igen (det halsonda var bara tillfälligt – pjuuuh= och idag har jag mest bara tvättat och strykit (det är det värsta tråkigaste hemmafixet för det tar aldrig sluuut..)  och packat. Har också varit och kompletteringshandlat lite en sväng ute på köpcenret utanför Småstaden, ni vet handlat sånt där smått och gott som man kommer på kanske vore bra att ha med (värktabletter och extra linnen och sandaler typ). Så har jag lagat en soupergod söndagsbuffé idag till la familia som uppskattades mycket och recept kommer på det också men inte just nu för nu hinnner jag faktiskt inte. Måste ju göra klart mina must do´s här så att jag imorgon bara kan slappna av och inte stressa alls innan vi åker iväg till Arlanda (kommer jag nog göra ändå men man kan ju alltid tänka att man inte ska göra det. Haaaatar verkligen flyg!)

.

.

Så först lite mer fix – sen total av söndagsmys i soffan med film och en hink H´s specialpopcorn (min man är nog bäst i världen på just popcorn:) 

.

.

.

Ha en fin kväll nu sweeties!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

12 kommentarer till “PACKNING PÅGÅR

  1. Här hemma brukar det inte bara vara barnens väskor som måste packas utan jag bör även slänga ett öga på vad mannen min packar ned till sig själv. 🙂
    Vet hur det känns inför flygningen. Hua! I med piller så går det bra.
    Kram Linda

  2. Förstår att du har en del att stå i, men Gud vad kul med resa, har du nämnt vart ni ska? I så fall har jag missat det.. Lär väl få se snart ändå antar jag 🙂
    Mysig söndag på dig!
    Kram catta

  3. Mina senaste projekt och vloggar uppe på bloggen nu. Ni har väl inte missat min radiointervju ikväll va?
    Klicka er in på bloggen för att läsa mer!
    Adinakristina.wordpress.com är en blogg om mig och mitt liv, där jag varvar det vardagliga studentlivet med exklusiva mode-event i huvudstaden.
    Här får ni följa mig och mina drömmar om att en dag kunna starta mitt egna ordentliga företag, mitt egna varumärke.
    Men just för tillfället så är det mer än nog med skolan och mina andra passioner så som vänner, mode, skönhet och bloggen själv såklart!
    Så just nu får ni nöja er med blogginlägg om mina andra drömmar och intressen. Självklart får ni även följa med mig på mina storstads-äventyr också, då jag snubblar omkring i lite för höga klackar på Stockholms upplysta gator.
    Tveka inte att kontakta mig ifall du har några frågor, tips eller annat att säga till mig.
    Jag är öppen för en massa olika samarbeten både med andra bloggar och andra företag, så var inte blyga!
    Kontakta mig antingen här på Facebook, eller skriv till mig på:
    adinakristina@gmail.com

  4. Hälften av det jag skrev, kom ju inte med! Jag önskar dig förstås en toppenhärlig resa och semester! Allt kommer att gå jättebra, och sååååååå kul att få följa er!

  5. Lycka till med flygningen, jag vet ju hur jobbigt du tycker att det är. Lös det på det sätt som.passar dig bäst så ska du se att det går bra, även om det är en lång flygning. Ha en underbar semester!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg