SNART DAGS ATT BOARDA

 
.
.
.

IMG_4831
.
.
IMG_4835


.
.IMG_4839
.
.
Lite pics från vår Arlandamorgon – mysfrukost på hotellrummet på Clarion och ett par reseladdade skatter klädda i långflyvänliga myskläder (Scotch R Belle på Lolo & Noa Noa på Bea + Lacoste på fötterna på båda om någon kanske undrar:)

.

.

.

.

Hello kära bloggisar!

.

.

.

Yes nu sitter vi här på Arlanda vid gaten och väntar på att få kliva ombord! Har på förmiddagen roat oss med lite shopping (bla blev det lite sköna krämer till mig som jag kan visa senare om ni vill:) Tagit en minilunch i form av goda smörgåsar och lite chardis (i kombo med en medicin som jag nog inte ska nämna igen..) Jag är nämligen just nu så flygrädd så att klockorna stannar och jag försöööker verkligen fokusera på målet och hur himla mysigt vi ska ha och inte visa för mycket av rädsaln för barnen (vill ju inte att de ska smittade och skrämda de med när det gäller flygning). De vet att jag är lite rädd för flygplan men jag vill inte göra någon grej av det och att de ska se och märka det på mig utan mer visa att ja man kan få vara rädd men göra saker ändå och att det går bra! Biter ihop men inombords känns det som jag bara vill säga stopp, vi struntar i det här. Vi gör något nytt och spännande och säkert och tältsemestrar i Myggträsk hemma i Sverige istället:)

.

.

Oj, nu ropar de i högtalarna här att det är dags att boarda så got to go!

.

.

.

Vi ses när jag är i Thailand raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

Pssst, Nu är vi framme!!! Mitt inlägg blev visst inte publicerat som det skulle i alla hast där på flygplatsen. Flygningen gick iaf super, som alltid, och skatterna var såå duktiga. Just nu är vi installerade i Svärmors tokfina casa och klockan är väl typ fem hos er och 10 hos oss och ingen av oss har sovit en blund så jag är såå där cracy megatrött just nu. Och pigg samtidigt, Och både mätt och tokhungrig på samma gång och allting svajjar liksom lite. Jetlag kallas det nog:)

.

.

.

11 kommentarer till “SNART DAGS ATT BOARDA

  1. Fantastiskt härligt det måste kännas! Ha en underbar vistelse och tack för att vi får följa med. Ser fram emot fler inspirerande bilder av svärföräldrarnas vackra hus.

  2. Så skönt att ha flygningen gjord! Nu är det bara det roliga kvar med att resa… 🙂
    Fin-fin tävling i bloggen!

  3. Bra jobbat! Va skönt att flygningen gick bra och att ni nu bara har härliga dagar framför er.
    Va stolt över dig själv som ändå går ombord på planen och ger dig i väg. Oavsett vad som krävs för att du ska våga göra det så är det strongt!
    Kram

  4. Hoppas ni får det underbart i ”mitt” härliga Thailand……längtar som alltid dit.
    Ska bli kul se bilder och vad ni hittar på.
    Kram Titti

  5. Oj, du och ”mitt vita hus” är verkligen soulmates när det gäller flygrädsla låter det som, era beskrivningar var ju typ identiska! Skönt att du liksom hon får medikamenter och att det gick bra!/L

  6. jag tänker att det är bättre att man accepterar sin flygrädsla och försöker hantera den, istället för att stoppa huvudet i sanden och eventuellt (ve och fasa) ”balla ur” inför sina barn. Alla fattar väl att du inte skulle utsätta dina barn för fara. Och de har ju en pappa också! =) Kram!

  7. Så himla duktig, kan man säga så? att flyga så långt med skräck. Bra gjort.
    Jag är själv enormt rädd. Räcker med att jag skriver om det så börjar händerna att svettas.
    Njut.
    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg