PUSS & KRAM

.
.
.
IMG_4871.
.
.
IMG_4918.
.
.IMG_4850
.
.
.
IMG_4864
.
.
.IMG_4876-2

 ..

.

.

Vi njuter maximalt! (och mina fina Spellkläder kommer från Kyssjohanna.se)

.

.

.

.

Tjing!

.

.

.

Lite pics från Apbergsstranden idag! Vi har som tradition att alltid äta första lunchen där på restaurangen Anantasila (som skymtar bakom Bea) Det är liksom så himla lungt och skönt och avkopplande stämning där, precis vad man behöver när man känner sig övertrött och resmosig. Balsam för själen med iskall öl och en ljuvlig Pad Thai. Stranden är inte den vackraste stranden just här, det finns mycket finare, så vi badade inte utan bara strosade runt på stranden och plockade snäckor och var allmänt sega. Det är ju slutet av regnperioden så det är växlande molnighet men det är jättevarmt och skönt, typ 34 grader. Härligt härligt härligt.

.

.

Nu är vi dock hemma i huset igen och nu blir det poolbad här för hela gänget!

.

.

.

Ha nu en fab fortsättning på onsdagen mina vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “PUSS & KRAM

  1. Härligt! Är det stranden om man viker av till vänster när ni kommit ner från Apberget och templet? Vilken del av stranden längst Hua Hin brukar ni välja? Var där i somras och lär åka tillbaka nästa år igen.

  2. Du är SÅ vacker Petra, ha det underbart och njut av dom 34 graderna! Det är lite kallare här i gnällbältet kan jag meddela… 😉

  3. Vilka fantastiska kläder!! Så snygg du är! Wow! Härligt med värme, ser ”konstigt ut”. Jag bor ju i sydvästra hörnet i Skåne o var precis ute på kvällspromenad med mina labbar o det var riktigt kallt, men ändå så skönt ut i luften! Nästan som om det var minusgrader, det var verkligen skönt, dock en kontrast till bilderna ovan!! Njut nu!! KRam Lisa S

Comments are closed.