JAG NJUTER

.
.
.

IMG_5186
.
.

Igår var vi och hälsade på våra fina grannar från Småstaden som har en lägenhet precis vid stranden här i Hua Hin. Ovan ser ni när vi badade i deras otroligt härliga pool:) (Min bikini i lite ”Agentstil” kommer från Chantelle Abecita)

.

.

.

.

Hej Lördag!

.

.

.

.

Mår ni bar finingar!? Här har vi en riktigt skön hemmalördag i huset. Vi tränar (sprang 4,5 km imorse och höll nästan på att svimma i hettan, pjuh) solar och badar och leker i poolen och just nu har vi paus inne i sköna ac:n och skatterna sitter samlade i soffan med farmor och tittar på Idol på tv:n medans jag bloggar, mysigt mysigt (och Idol-Mollie är ju bara absolut bäst:)

.

.

Jag njuter bara sååå himla mycket just nu av att vara här och av värmen. Gäller att samla på sig ordentligt så att man är riktigt solladdad när man kommer hem till kära ”kalla Norden” igen.. Och så njuter jag såå mycket av maten för oh my vad vi äter mycket och gott (liite för mycket kanske;) Allt smakar ju bara så himla himla bra, finns nog ingen bättre mat i hela världen. (Går inte att jämföra med Thaimaten hemma, den är inte ens i närheten) Alla klassiska thairätter man beställer här har såå mycket smak och är liksom både stark och söt och syrlig samtidigt, mmmm. (Vi pratar nog typ 80% av tiden vad och var vi ska gå och äta nästa mål men ikväll ska vi iväg på europeisk restaurang så att skatterna får något annat än thaimat non-stop:)

.

.

.

Nu ska jag ta och kolla efter ett riktigt bra massageställe här i stan. Känner att det vore underbart med riktigt skön klassisk sådan på något fint spa.

.

.

Önsker er en fin Alla Helgona raringar så ses vi snart igen!

,

,

,

KRAM

.

.

.

.

13 kommentarer till “JAG NJUTER

  1. Så vakker du er. Rene bikinimodellen der du står. Ser helt fantastisk ut med sol og sommer, og hvilket basseng

  2. Härlig bild med allt det blå & gröna runt dig!! Måste vara underbart att fota i en sådan miljö, jag känner att det kliar i fingrarna efter att få en sådan möjlighet.
    Njut semestern & hoppas du hittar ett super härligt SPA

  3. Hei – den absolutte beste, vakreste og nydeligste spa/massasje/opplevelse i Hua Hin er den som ligger på hotellet til Hyatt Regency. Jeg er der hver gang vi er i Hua Hin – helt amazing!
    C

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg