LÄSKIGT VÄRRE

. .. . .
.
.IMG_5302-3

.

.

Brrrr. Det knackade och rafsade på de stora mörka dubbeldörrarna här på vårt casa och utanför stod dessa horrible creatures!

.

.

.

IMG_5297-2

.
.
.

Det enda vi kunde göra var att ge dem massor med Twix och Ben & Jerrys med chokladsmak. Då blev de glada och snälla igen (Om Hollywood ser detta och behöver skräckbarn till filmer så kan ni maila mig. Dessa två vill nämligen bara ha glass och godis i gage:)

.

.

.

Tjingeling bloggisar!

.

.

.

Här har vi en riktigt härlig Halloweenkväll: 1. Det regnar. 2. Det är absolut kolsvart ute. 3. Det åskar och blixtrar. 4. Det ylas! Mycket! Varulvsyl i massor från bergen, mysigt värre… 5. Det låg en kackerlacka i min ena träningssko när jag satte ned foten i den. Herrrregud vad det var läbbigt. Så lite spökbarn på det. Nu ska dock spökbarnen gå och lägga sig och sen ska vi titta på skräckis för att komma i en mer Halloweenmood:)

.

.

.

Ha nu en riktigt spooky Halloween vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “LÄSKIGT VÄRRE

  1. Men så hemsk!!! t söööta dom är::: ha de gott där nere verkar vara spökligt härligt trots allt :)))))

  2. Haha, vad bra sminkade dom är! 🙂 Jag tycker att det låter riktigt mysigt med er Halloweenkväll (minus kackerlackan då kanske…) Kramar!!

Comments are closed.