KVÄLL NERE PÅ STAN


.
.

IMG_5310

,

.

Jag och Beabus igår kväll när vi var redo och taggade för en kvällstripp in till centrum! Kvällens var för min del: ny spetscardigan/blus från Vintage by Fe (Vistamia), shorts Inwear, sandaler gamla favisar från Day och armband från Kyss Johanna. Beatrice hade klänning från HM och rosett från NK Kids

.

.

.

.

Tjingeling bloggisar!

.

.

.

.

Usch och fy så mycket godis jag legat här och mumsat i mig nu medans jag lastat ner bilder från kameran i lapen och sen laddat upp igen på Hofp! Det är ju lite seeg uppkoppling och under tiden har jag väl hunnit äta typ tre små Toblerone askar… Och en halv Gott & Blandat..:)

.

.

Idag har vi ju bla varit inne i stan och jag och tjejerna har  fixat naglarna på shoppinggallerinan och de blev hur snygga som helst. Lovar att jag visa pics på dessa imorgon:) Sen har vi varit och ätit på en Teppanyakirestaurang och det var gott och så men totalt kaos… Om man kan göra några fel på en restaurang så lyckades de nog pricka alla dessa haha. Men det är ju bara att skaka lite på huvudet och skratta åt tokigheterna, som när servitrisen för kanske 12:e gången undrar vad vi beställt egentligen, för I Thailand blir man inte upprörd över sådana småsaker och då behöver ju inte vi heller bli det. (Ta bara trafiken här tex. I n g e n häller på och tutar eller gestikulerar och vevar, fast det ofta är totalt kaos i trafiken. Om en bil skulle få motorstopp mitt i vägen så står alla bara och snällt väntar bakom tills bilen är flyttad. Man kan ju inte tappa humöret hur som helst heller:)

.

.

.

.

 . IMG_5353-2

.

.

.IMG_5388 .  

.

.IMG_5392 .

.

Igår valde vi att äta middag på en svenskägd restaurang i Hua Hin som heter Prime och som har klassiska europeiska rätter på menyn för att skatterna skulle få lite ”vanlig” mat:) Vi åt bla plankstek och sååå gott det var. Yummie yummie yummie.

.

.

.

IMG_5398

.

.

.IMG_5415

.

.IMG_5410 .

.

.IMG_5409

.

.

Sen ville skatterna gå till nattmarknaden så då gjorde vi det!  Fast jag gillar inte riktigt att gå dit och tycker det mest bara är varmt och stökigt och smutsigt. På marknaden finns maaassor med b-kopior och konstiga djur och prylar man inte alls visste fanns och det ska alltid prutas och hållas på och jag håller skatterna under total uppsikt hela tiden så de inte ska komma bort där i allt myllret. Brrr. Nope marknaden är inte min kopp thé när det gäller shopping men skatterna tycker det är kul och helt fantaastiskt spännande:)

.

.

.

.

Hoppas ni får en fin söndagskväll bloggisar och att ni sen sover så gott! Här ska jag nu själv krypa ner i sängen och sussa, för det är midnatt här och jag är bara såå seg ikväll, zzzzz.

.

.

.

So long sweeties!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

7 kommentarer till “KVÄLL NERE PÅ STAN

  1. Så snygga de är sandaletterna. Har sett dem förut och skulle inte säga nej till ett par sådana. Får försöka snoka reda på ett par liknande för det lär väl inte finnas några att få tag på? Vad heter modellen?
    Kram Linda

  2. Så fin du var i den vita toppen! 🙂 Jag är inte heller nån marknadsshoppare, alldeles för rörigt och för mycket krimskrams… Då gillar jag flygplatsshoppingen bättre, just like u! 😉 Fortsätt njut, stor kram! PS. SÅ himla SNYGG du var i bikinin i inlägget tidigare, wow!!!! <3 <3

  3. Blä vad var det för ett litet djur, såg ut som att han hade det i liten kedja, lite läskigt. Håller med, grymt snygg i bikinin!! Kram Lisa S

  4. Åhh, det ser så himla härligt ut det där, att kunna gå i kjol och kortärmat, att slippa frysa och linda halsduken hårt runt halsen.
    Håller med dig gällande de där marknaderna, marknader är inte min grej.
    Kram

  5. Härligt ni har det! Har tänkt på att ditt huvud åker mer och ner på sen för varje bild du lägger upp nu 🙂 absolut inget negativt, bara lagt märke till det! Akta nacken 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg