FIXAT SEMESTERNAGLARNA – CHECK

.
.
.

IMG_5465
.
.

Igår var jag och tjejerna och fixade våra naglar på ett jättebra ställe dit lilla svärmor som ju bor här halva året  brukar gå (och där jag själv varit två ggr förut) Både jag och Lolo valde gelé på naglarna (lillskruttan Bea fick manikyr och vanligt lack) och jag blev såå nöjd! Perfekt längd, perfekt och rundning och inte minst perfekt färg. Lite ljust greige så där och bara så himla fräscht. Finns nog inte mycket som ger samma freshnesskick som alldeles nygjorda, blanka vackra naglar:) (och jag är helt kär i mina nya kalsongshorts från Soaked in Luxury och bor typ i dem här. Köpta i Småstaden på Guts. Armband med bokstäver är från Childhood och det söta med vingar är Dogaered som finns hos Kyss Johanna och linnet är ettt gammalt 5 Preview från Isa Couture)

.

.

.

.

Tjingeling från siestan!

.

.

.

.

Här har vi paus då regnet hänger i luften ute (vi har haft världens åskoväder inatt). Skatterna tittar på lite film inne och vi andra sitter ute på terassen under taket och myser och spelar Quiz. Vi blir nog bara hemma idag då vädret är lite si så där och det är såå kvavt just nu och alla är lite småsega. Man känner verkligen av vädret fysiskt här somnär vi tränade imorse. Ojojoj. Då svettades jag och H som jag vet inte vad på gymmet, har aldrig i hela mitt liv varit med om något liknande och det gick bokstavligen att vrida svett ur träningslinnet! Galet galet men det är säkert bra för figuren att bli av med lite onödig vätska (typ en halv liter svett eller så;) Men nu är vi duschade och så fräscha och jag sitter alltså inte fortfarande och bloggar ofräsch i de där dyngblöta träningskläderna om någon kanske tror det;);)

.

.

.

Nu önskar jag er alla en fin måndag och start på veckan så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

7 kommentarer till “FIXAT SEMESTERNAGLARNA – CHECK

  1. Åhhhh jag tittar på alla bilder och det ser ju helt underbart ut! Just nu regnar det utanför kontoret 🙁
    Träna hårt och njuuuuut av semestern! Jag ska se till att du får svettas lika mycket när du kommer hem till Sverige igen! 😉

  2. Alltså, du är så himla duktig som tränar på semestern, och i den värmen dessutom. Kudos!! 😉

  3. Så rätt.. det är så fräscht med fräscha naglar 🙂
    ( säger hon och tittar ner på sina gravt ovårdade naglar och skäms ).
    Ha en skön dag i solen!
    Kram Ulrica

  4. Så snygga naglar. Ja, inget kan väl fräscha upp en så mycket som snygga naglar gör?! Ha en fin dag. kram Annika

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg