TVÅ SIDOR AV EN & SAMMA DAG

.
.
.
IMG_5585-3
.
.
IMG_5637-2

.
.
IMG_5625-2.

IMG_5598.
.IMG_5632-5

.
.

Idag har vi åter haft en riktigt härlig dag här i Thailand! Först var vi på ett sprillans nytt spa och tog lite thaimassage vilket var hur skönt som helst. Älskar att få massage och den söta lilla damen som tog hand om mig (vi körde massage samtidigt jag och H) var helt otroligt bra. Hon tog i alldeles så där lagom mycket (thaimassage kan ju göra nästan hur ont som helst ibland!) och efteråt var jag såå mjuk och relaxed i hela kroppen. Efter spa tog vi med oss skatterna ner till beachen och åt lunch (Prawncakes åt jag igen för det är en av mina absoluta thaifavvisar) och sen trippade vi iväg en liten bit till ”Apberget” för att kika på munkar och tempel och just vilda apor! Väldigt spännande och väldigt genuint äkta thailändskt är det där (vill att skatterna ska få uppleva sånt med!)

.

.

Men dagen startade inte riiiiktigt solskensaktigt och det kanske känns bra för er där hemma i kylan att se att….

.

.

.

IMG_5570

.
.

.

Att vår morgon kickade igång med det här! Tokskyfall och översvämmade gator så man knappt kom fram. Vardagsmat för thailändarna men inte direkt för oss så det var såå spännande det med så klart:) (Vi är ju här nu när det är slutet av regnperioden i Thailand så det kan ju komma ett litet monsunregn då och då)

.

.

.

Det var dagens första rapport från moi och jag ska försöka kika in med en till efter middagen och vi landat hemma i huset igen!

.

.

Hoppas ni har det riktigt bra vad ni än gör mina kära fina bästa bloggisar!

.

.

.

PUSS & KRAM

.

.

.

.

9 kommentarer till “TVÅ SIDOR AV EN & SAMMA DAG

  1. Men oj vilka kontraster.
    Men samtidigt spännande att få ta del av andra väder än de vi är
    vana vid här i vårt lilla land.
    Hoppas solen kommer tillbaka snabbt!

  2. Haha, ja gud vilka kontraster! Här har vi det undefär som på sista bilden, every freekin day..morr.
    Vackra du och sååå fina bilder, älskar den med apan 🙂
    Kram och ha fortsatt fin semester!
    Catta

  3. Thaimassage är verkligen det bästa som finns nästan! Men ja, det känns… 😉 Skönt att vattnet verkar ha torkat upp med en gång, och att solen är framme igen! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg