HÄNGER PÅ HILTON HOTEL

.
.
.

IMG_5653-2
.

Jag och nästan hela la familia på plagen idag! (Trulle är mästerfotografen:) Mi svarta skjortmaxiklänning är en ny favorit från Rodebjer och den heter Shirt Dress Art och går att använda på massa sätt, det är nämligen knappar hela vägen fram, bak och på sidorna

.

.

.

.

Bonsoir snyggingar!

.

.

.

.

(Kolsvart) Kväll har vi här hos oss just nu! Har precis nattat älsklingarna som faktiskt var riktigt snabbsövda ikväll, ibland kan det ju ta över en timme att få alla att knoppa nu när de sover i samma rum:) Själv är jag också ganska pömsig ikväll, vi har ju hållt igång ganska ordentligt idag och det tar på krafterna att vara ledig hela tiden allihopa:)

.

.

Visar dock lite pics från vår dag som jag lovat innan jag går och lägger mig här! Vi var ju på Hilton och badade för på stranden kunde vi inte vara idag för det är så att i Thailand har de nämligen en ny lag som lyder att just på onsdagar så lämpar det sig inte att hyra ut solstolar till några badsugna turister! Då ska det helst vara nästan tomt på beachen…Märkligt men detta är alltså helt sant:S

.

.

.

.
.IMG_5666
.
.

Skatterna tyckte dock att det gjorde inte sååå himla mycket att slippa havet;)

.

.

.

IMG_5676
.
.

Lite lyxhotellpoolplaskande har de liksom inget emot direkt

.

.

IMG_5662

.

.

Och mamma (alltså jag) har inget emot thailändsk mat i solen och definitivt inget emot biffsallad med massa lime, koriander och chilia. Jag smäller aaaaav så gott det är! (och nyttigt!)

.

.

 
.IMG_5704-2

.

.

.IMG_5672-2

.

.

.IMG_5698

.

.

.IMG_5696

.

.

.IMG_5719

.
.

.

Ja det blev en riktigt sköön solig dag på Hilton med Pina Coladas och poolmys och vi hann precis hem till villan igen innan nästa monsun dundrade in (yes vädret är minst sagt omväxlande just nu) Och vet ni vad apropå Hilton Hotel, H bokade idag rum där åt bara mig och honom så om ett par dagar ska han och jag checka in och ha ett romantiskt dygn! Äta ute (bara vi!) och dricka drinkar på skybaren och få massage och bara njuuta.. Hur mysigt som helst ju (och våra tre söta älsklingar får vara i tryggt förvar hos svärmor och svärfar bara några minuter bort:)

,

,

,

,

Zzzzzzz, ja just det – det var ju dags att gå och lägga sig:)

.

.

Önskar er en fin fortsättning på lill-lördagen sweeties så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM
.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “HÄNGER PÅ HILTON HOTEL

  1. Ser underbart ut! Måste bara fråga, när vi var där så kollade vi upp om vi kunde betala och besöka poolområdet för en dag, men se det gick inte. Hur gjorde ni, ”slank ni bara in” lite sisådär? Så jag vet till nästa Hua Hin-besök 🙂 Njut av semestern!

  2. Men snygg snygga familjen. Ser ju så där galet härligt ut!!
    Konstig fråga kanske haha men H shorts var är de ifrån? Min man mörk o passar i färg, köpte flera i knallig färg på boss i våras. Blå måste han ju ha!
    Njut! Bisous

Comments are closed.