LOY KRATHONG

. . .
.
.
.IMG_5743
.
.IMG_5768-2


 
.
.IMG_5767
.
 
.
.IMG_5792 .
.
.IMG_5796
.

.IMG_5801
.
.
.
IMG_5817.
 
.
.IMG_5821
.
.

.IMG_5828
.

.

En helt magisk och helt förtrollad kväll har vi haft här ikväll! Jag finner faktiskt inte riktigt ord utan bilderna får nog tala för sig själva. Allt var så högtidligt och romantiskt och det var som om fullmånen aldrig varit större eller ljusare och havet mer stilla och stranden vackrare och känslan av att man befann sig mitt i en vacker saga (eller Disneyfilm) är något som vi alltid alltid kommer minnas. I Thailand firar man nu populära högtiden Loy Krathong då det är 12:e fullmånen på året. Då sänder man ut, vilket vi också gjorde ikväll, klassiska rispapperslyktor och vackra blomtårtor med ljus (Krathonger) ut över havet för att typ sprida ut goda glada tankar ”Think happy thoughts!” och hylla vattengudarna:)
.
.

.

Vi ses imorgon igen bloggisar!

.

.

KRAM

.

.

.

33 kommentarer till “LOY KRATHONG

  1. Förstår att du inte finner ord, för det gör inte jag heller! Håller med ovanstående; brukar kalla en perfekt grillad citronfisk för Kalle anka-fisk men det här är K.A-bilder (walt disney). Hur gör du egentligen? Känns som att jag pronto måste ha en Nikon (5MD?)
    Hälsningar

  2. Vilka helt underbara bilder, har tyvärr aldrig varit i Thailand vi denna högtid.
    Nyårsafton var speciell med alla Khom loys.
    Kram Titti

  3. Fina bilder men inte så mycket feel good. Kollar på svt o mitt i naturen om klimatförändring och koralldöd i Thailand. Men jag ska ju ha rätt till en Thailandsresa varje år. Och till Medelhavet. Och till new york. Sen måste jag köpa en ny vinterjacka igen. Och de där skorna som är så himla snygga. Just sayin’.

  4. Åh, hur har du fotat för att få ett så fantastiskt ljus? Så stämningsfullt! Av alla fina bilder är min favvis den på de stora barnen som står och tittar med ryggen mot kameran. Åh, Om jag kunde ta så fina bilder av mina barn…. Suck!

  5. Helt underbara bilder! Måste också fråga som flera andra, hur gör du för att ta så fina bilder i mörker?. Utan att få det suddigt och med så klara färger? Vore tacksam om du svarar/skriver om detta. Ha det fortsatt bra på semestern!

  6. Ojoj, förstår att du inte finner ord!! Ser nästan overkligt vackert ut!!! Måste ha varit underbart!! Kram Lisa S

  7. Vilken lyx att få ledigt från skolan för att åka på semester. I vår kommun beviljas endast extra ledighet någon enstaka dag och då ska det vara av mycket synnerliga skäl ex. begravning.

  8. Herregud, vilka fina bilder! Av alla dina tusentals inlägg så är tame 17 det här det absolut vackraste! Säger som alla andra, berätta hur du gör när du tar så fina bilder i mörkret. När jag tar kort i mörkret så blir personerna jätteljusa och bakgrunden kolsvart…..

  9. Vilka ljuvliga bilder! Tillbringade gårdagen i BKK själv, inte lika stämningsfullt även om det var fint vid floden!

  10. Wow! Fantastiska bilder! Vilken kamera och objektiv (och Photoshop?) har du använt för dessa?

  11. Hej hela familjen !!!! Gud vad vackert det är som en fairytail …. Aldrig besökt Thailand men nu blir man ju så insp. Förresten där var någon som kommenterar din mans burmuda shorts, jag personligen tycker att hela din man är en riktig snygging , stor och trygg och ni är verkligen en perfect match !!!! Tack för en super mysig blogg …. Ha en bra resa tillbaka till Sverige kram kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg