DATENIGHT

.
.
.IMG_6158-2

.
.
.IMG_6252


.
.
.IMG_6244
.
.

På skybaren The Lotus bar högt över Hua Hin! Min kvällen är nog den snyggelisnyggaste byxdräkten jag någonsin sett (iaf ägt:) I silke i skön lyxig och damig 80-talsstil så känner jag mig som en riktig katt i denna! Kommer från danska Storm & Marie och fötterna har jag ju de där gamla favvosandletterna från Day som ni ju sett typ hundra ggr redan (tröttnar aldrig på dessa, ett otroligt bra heelsköp)

.

.

.

.

Hej mitt i natten!

.

.

.

Åh vilken härlig datenight vi haft jag och H! Vi har ätit så gott på franska restaurangen La Pigotte (tyvärr så glömde jag kamerabatteriet i laddaren på rummet och bar runt på en tung kamera i onödan halva kvällen så jag har inga pics därifrån..) Efter middagen så har vi hängt i pianobaren och skybaren här på Hilton och druckit läskande drinkar (läs frozen mageruitas) och myst och skrattat så jag har ont i magen (Min älskade make och jag har exakt samma humor så vi har hur kul som helst när vi ”sätter igång”:)

.

.

Nu är dock klockat huuur mycket som helst thailandtid och det är hög tid att lägga huvudet på kudden och knoppa in! Imorgon kommer det ett gäng badsugna små skatter hit och då gäller det att mamma är pigg (wish me luck!:)

.

.

.

Sussa så gott nu bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

15 kommentarer till “DATENIGHT

  1. Åhhh vilken snygg jumpsuit!! 🙂 Var har du köpt den, har sökt med ljus å lykta på nätet, men hittar bara den på deras egen hemsida i för små storlekar tyvärr 🙁
    Kram kram

  2. Fina Fina Fina Petra du ser ju helt fantastisk ut! Som jag skrivit någon gång för länge sedan, min åldersnoja försvann lite när jag hittade din blogg (jag är fem år yngre än dig) =)
    Och den där jumpsuiten var som gjord för Dig. Härligt att dela samma humor med sin älskade livskamrat =) Och att ni kan smita iväg på Datenights bara ni två =)
    Kram

  3. Heja heja min vackraste patsy! Du är sååå värd det där. Ta hand om varann och kom hem snart 🙂

  4. Vad gör du fär att få så snygga bilder?
    Blixt?
    Det kvittar fabian vad jag kör för program (ogillar starkt blixt och har den inte ens monterad..) men nattbilder blir ju därför obefitliga….

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg