AFTER BEACH

 
.
.
.

.
.
IMG_6113-4.
.
,
IMG_6084-4

.
 
..

.IMG_6076-6
.
.

Pics från Hiltons After Beach! Varm och oborstad och osminkad, precis som det ska vara på en solsemester:) Bor nästan i min svala Spellkimono här nere, den är absolut perfekt i värmen. Så sval och så snygg och så skön att slänga över bikinin (finns på Kyss Johanna)

.

.

.

.

Heeeej lill-lördag!

.

.

.

Nu börjar vi faktiskt länka hem lite här! Är också så otroligt sugen på skumtomtar och på att baka lussekatter och julmust…Mmmm. Finns det någon godare dryck än den egentligen? Typiskt att man längtar massor efter det man inte kan få just nu:) Och så längtar efter vårat kära casa på gatan i stan och tänk att det bara är ett par veckor till 1:a advent. Julen närmar sig med stormsteg och skatterna börjar prata adventskalendrar i poolen (ska visst finnas någon på Bodyshop som man bara måste ha) och jag börja känna mig sugen på lite julfix också! Får frossa i det när vi kommer hem vilket är snaaart.

.

.

Nu ska vi göra oss i ordning här och  och sen blir det nog italienskt igen till middag och någon skön bar efter det!

.

.

.

Ha nu en finfin onsdag vackra ni!

.

.

.

KRAM

.

.

.

16 kommentarer till “AFTER BEACH

  1. Men du är ju bara såå fräsch och fin! Måste passa på och fråga om lite spabehandlingar då jag snart ska på spaweekend och håller på och bestämmer mig för vilken behandling jag ska ta.. Tänkte göra en ansiktsbehandling men är lite sugen på o testa nått nytt. Är det något du kan rekommendera? De har AHA behandling och nått som heter diamantslip.. Men vad sjutton är det? Är det nån som vet om det gör ont eller inte och om det ger fint resultat?

  2. Men vilka bilder Petra, HUR kan man få dem så snygga?? Ljust är magiskt! Du ser strålande vacker ut och kimonon är sagolik.
    Kram kram

  3. Så otroligt fin du är. Så härligt att vara utomlands och sola och bada, hade inte varit fel nu känner jag 🙂 Kimonon var superfin, håller med. Kram

  4. Hihi yogar du på bilden? 🙂 Det kan jag tipsa om att gå på i Thailand, och hemma också såklart. Bästa träningen! 🙂

  5. Om man såg så snygg ut osminkad. Härliga bilder som gör mig glad, inspirerad och längtar också tills ni kommer hem och du börjar ge lite fina jultips 😉

  6. Önskar att jag oxå haft så av naturen markerande o svepande naturliga ögonfransar.. Hade varit skönt att slippa mascara.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg