HAR NI DOFTAT PÅ GLÖGGEN LAVANDE ÄN?

.
.

.IMG_6336-3
.
.

Nu är jag tidigt ute jag veeet men jag kunde ju inte låta bli att shoppa årets glögg från Blossa, Lavande 2014, när jag var och handlade på Systembolaget (och så klart även gamla goda snyggfavvisen Cognacsglögg som ni skymtar bakom:) Igår hade vi fikagäster och då passade vi på att provsmaka den lila nyheten och vad tycker jag då om glögg med lavendelsmak? Tillsammans med klassiska tillbehör som kryddiga pepparkakor och ost och russin och nötter så smakade den… yummie! Ganska mycket exakt som vanlig glögg fast då ljus och lite lättare och sprudlande nästan och glöggen får PPPP. (Fast inte var det mycket smak av just lavendel direkt tycker jag, kanske liiite liiite om man verkligen kände efter. Men god var den som sagt:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

 

4 kommentarer till “HAR NI DOFTAT PÅ GLÖGGEN LAVANDE ÄN?

  1. Jag köpte den också för någon vecka sen, men tycker inte den varken smakar eller doftar av lavendel. Synd för jag ÄLSKAR lavendel.

  2. Hej Petra.
    Jag tipsade om denna i min blogg för ett par veckor sedan.
    Jag tycket att den är hyfsat god ,helt ok.
    Men flaskan är läcker!
    Jag ska prova någon mer nyhet också,det är roligt att testa nya smaker
    Vi har precis landat här hemma efter en helg nere i Småland i vårt sommarhus.
    Ha en fortsatt skön kväll!
    Kram Carina

  3. Hej !!
    Ska smaka min med ….Lavendel choklad från Ölands Choklad i Färjestaden….blivit utvalt av BLOSSA som tilltugg till BLOSSA 14…….Lena i Färjestaden

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg