SÅ VAR BOXEN I BOX

.
.
.IMG_6343-4

.
.

Någon dotter som är vääldigt nöjd just nu:) (Undrar bara hur hon ska kunna vänta två veckor tills det är dags att öppna f ö r s t a luckan bara….)

.

.

.

Pjuh!

.

.

.

Jag fick tag på den! Den populära Body Shop Adventskalendern är nu i box här hemma uppe i flickrummet och det var alltså den som jag inte lyckades få tag på förra året (och även en annan variant som nu är beställd på nätet). Min parfym och krämtokiga tweenie fick kalendern i guld som heter Ultimate och det var den hon önskat sig allra mest (finns även röd och grön variant) Själv är jag sugen på en som denna. Man kan ju tycka att man kanske borde sluta med adventskalendrar när man blir vuxen och man själv är mamma men en sådan lyxvariant med Nars, Kiehl och Diptique i luckorna skulle man ju absolut inte tacka nej till..

.

.

.

.IMG_6348

..

.

.

Löp och köp alltså om ni funderar på att skämma bort någon med en sån här:)

.

.

.

Nu blir det en sista lövkrattning här ute i duggregnet!

.

.

.

KRAM

.

.

.

..

29 kommentarer till “SÅ VAR BOXEN I BOX

  1. Självklart gör man som man själv vill som förälder men varför stödja hela den här skönhetskarusellen hos så små barn, hur gammal är hon? 9, 10 år? Jag menar, det kommer tids nog. Jag har själv en dotter som är 7 år och har dille på smink, krämer, parfymer och dylikt men jag vägrar ge med mig för de är bara barn, inte tonåringar.

  2. Du borde prova babor adventskalender istället, helt fantastiskt lyxig…………………..

  3. Hej. Var försiktig bara och kolla att sminket inte innehåller hormonstörande ämnen. .

  4. Och istället för att köpa Bodyshops adventskalender som kostar över 1000kr kan man köpa flera idrottsföreningars kalendrar och pengarna ”gör nytta dit de kommer”

    1. Fast själva idén med en kalender är väl att den som öppnar får lite glädje, om det så ”bara” är en chokladbit i varje lucka. Vi vet ju faktiskt inte om Petra kanske skänker massor till välgörenhet resten av året, men just med kalendrar så anser iaf jag att den ska vara för mottagaren, och om man nu är intresserad av t.ex. hudvård så är det väl en kul grej att få. Oavsett ålder. Onödigt att slå ner på någon annans glädje.
      Om man vill göra något gott så kan man ju t,ex, lämna en klapp till de barn som inte får någon annars, det finns organisationer som samlar in till ex. kvinnojourer och annat. jättebra ,tycker jag!

  5. Vilken drömkalender! Så roligt det är att du uppdaterar så ofta och kommer med braiga juliga tips:)) Ha en mysig kväll! Kram Lotta

  6. Wow! Det kallar jag för en lyckad träff 🙂 men hur (!) ska hon kunna hålla fingrarna borta i hela 2 veckor? 😮

  7. Men oj vad dyr den var! Men väldigt fin förstås! Önskar man hade råd men här får bli nåt billigare alternativ, annars sabbas hela julklappsbudgeten på en gång!:( Faast nog katten borde jag va värd den;) Men om några år kanske, när barnen är hyfsat vuxna å det är paybacktime!! 😉 Kul med mycket uppdateringar tycker jag med. Kram!

  8. Åh ja de är ju såå fina de kalendrarna som Body Shop har. Så härligt att du fick tag i en kalender till din dotter! Kan känna hennes förväntan och glädje, och det är ju såå otroligt härligt ge bort något som en annan person verkligen verkligen vill ha.
    Ha en superfin måndag!
    Kram kram

  9. oj, vad många reaktioner och kommentarer du har fått! Lite blandad ser jag..
    Vill bara säga detta: konsumtionens tid är här!Glad shopping till alla istället för Glad jul!

  10. Halloj !!
    Vilket tur du hade där !!
    Älskar Body Shop , har alltid gjort det 🙂 Fin kalender och bra mycket bättre än godis 😉
    Kram på dig,
    Monica i Rom

  11. UNDERBART 🙂 jag tycker man ska lägga ALLA PENGAR möjligt på sina barn inget fel med det. Det är bara de som inte har pengar som gnäller som vanligt …..tragiskt 🙁 önskar en fin vecka
    LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

    1. Ja, Maria, hadde det ikke vært fantastisk å kunne få være rik og lykkelig i fred uten at folk med mindre penger behøvde å bry seg? Sukk…

    2. Hade inte tänkt skriva här men hur kan du säga något så plumt Maria?
      Bara för man reagerar på priset betyder ju inte att man inte har råd att köpa den. Hur man skämmer bort sina barn är väl lika olika som det finns barn. Petra gör på ett sätt någon annan på ett annat sätt.
      Nedvärderande kommentarer kan vi väl bespara oss eller hur?

  12. Fin kalender!
    Härligt att göra sin barn glada och det verkar ju du alltid göra på ett fint sätt! Du ger dom ju så mycket mer än bara ”prylar” du ger dem tid, kärlek och umgänge vilket betyder mycket!
    Kram Monica

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg